Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: «Μίλησαν» τα κινητά τηλέφωνα - «Κλειδί» ο τρόπος που προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις

5 Ιουνίου 2020 08:40
Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: «Μίλησαν» τα κινητά τηλέφωνα - «Κλειδί» ο τρόπος που προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα σημαντικό στοιχείο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Οι Αρχές με την σάρωση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας προσπάθησαν να περιορίσουν το κύκλο των υπόπτων, εντοπίζοντας τα τηλέφωνα που ήταν ενεργοποιημένα τη στιγμή της επίθεσης στο συγκεκριμένο σημείο και σε συνδυασμό με άλλα δεδομένα να καταλήξουν στη βασική ύποπτη.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστριας από τηλεφώνημα που έκανε σε εταιρεία ραδιοταξί. Οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο το τηλεφώνημα προς την εταιρία ραδιοταξί, να έγινε από καρτοτηλέφωνο.

Επίσης, το βράδυ της Πέμπτης 4/6 κλιμάκιο της αστυνομίας είχε προγραμματίσει επίσκεψη στη νοσηλευόμενη 34χρονη με σκοπό να της βάλει να ακούσει τη φωνή που έχουν καταγράψει, μήπως και την αναγνωρίσει.

Παράλληλα γίνεται επεξεργασία του οπτικού υλικού που έχει καταγράψει τη φιγούρα της γυναίκας με το βιτριόλι. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταθέσεις και με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες. Σημαντική φέρεται να θεωρείται η μαρτυρία οδηγού ταξί αλλά και ατόμων από το περιβάλλον της κοπέλας. Οι αστυνομικοί έχουν επίσης στα χέρια τους πάνω από 25 καταθέσεις από το οικογενειακό , φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Ωστόσο καταθέσεις αναμένεται να δώσουν δύο ακόμη άντρες. Ένας πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο είχε μακροχρόνια δικαστική διαμάχη που δεν έχει λήξει, αλλά και ένας ακόμη άντρας με τον οποίο είχε κάνει ταξίδια στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η μαυροφορεμένη γυναίκα που έλουσε με βιτριόλι την άτυχη κοπέλα, είχε προμηθευτεί το φονικό υλικό από το διαδίκτυο. Η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα γνώριζε καλά πώς να χειριστεί το βιτριόλι για να κάνει τη ζημιά και να μην πάθει η ίδια το παραμικρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV και της Μίνας Καραμήτρου η δράστρια είχε τοποθετήσει το καυστικό υγρό σε θερμός και γνώριζε πώς να το εκτοξεύσει κατά της 34χρονης έτσι ώστε να μην διατρέξει η ίδια τον παραμικρό κίνδυνο. Υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά στην ανάλυση του υγρού, που δείχνει ότι το βιτριόλι που υπήρχε στην επίθεση δεν εντοπίζεται στην ελληνική αγορά. Έτσι λοιπόν, αναζητούν την διαδικτυακή διαδρομή που ακολούθησε το «πακέτο», έτσι ώστε να συμπληρώσουν ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ και να φτάσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share