Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είπε η μαυροφορεμένη όταν κάλεσε ταξί - Μένει η αναγνώριση

Το μεγάλο λάθος που έκανε

4 Ιουνίου 2020 22:45
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είπε η μαυροφορεμένη όταν κάλεσε ταξί - Μένει η αναγνώριση

Μπορεί η δράστιδα να είχε μελετήσει τέλεια την επίθεση, να γνώριζε τα πάντα για την 34χρονη Ιωάννα, πότε φεύγει και πότε μπαίνει στο γραφείο, ωστόσο έκανε το λάθος.

Η φωνή της όταν κάλεσε το ταξί έχει καταγραφεί, και παρ'όλο που μιλάμε για μια μελετημένη ενέργεια, αφού είχε μελετήσει τι θα κάνει και μετά την επίθεση, αυτό της διέφυγε. Ακούγεται να καλεί ταξί και να λέει που να την περιμένει, ποιος θα είναι ο προορισμός της, αλλά και που θα πάει μετά από την επίθεση.

Οι κινήσεις έγιναν από τηλεφωνικό θάλαμο, και πλέον έχουν την φιγούρα της και τη φωνή της. Το μόνο που μένει είναι να αναγνωριστεί και να επιβεβαιωθεί από την Ιωάννα, η οποία προσπαθεί να θυμηθεί αν την θυμάται. Η γυναίκα είχε οργανώσει τέλεια τις επόμενες κινήσεις, γνωρίζοντας ότι η αστυνομία θα την αναζητά.

Επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη: Στο «Θριάσιο» εκτάκτως αστυνομικοί

Σε κομβικό σημείο βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστριας της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην περιοχή της Καλλιθέας, πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί μετέβησαν εκτάκτως στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η 34χρονη Ιωάννα, για να τους δώσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Μάλιστα, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καθαρά καρέ από κάμερα που φαίνεται η ύποπτη και πιθανή δράστης της επίθεσης, το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που έκανε στο ράδιο ταξί αλλά και τρία άλλα στοιχεία για τα οποία θα ζητήσουν επιβεβαίωση από την Ιωάννα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα η Ιωάννα θα καταφέρει αυτή τη φορά να συνεργαστεί αποτελεσματικά παρά το ψυχολογικό σοκ και τους φρικτούς πόνους από το διαλυμένο της πρόσωπο, δίνοντας σημαντική ώθηση στις έρευνες των αρχών για το ξεσκέπασμα της δράστριας.

«Όταν άνοιξα τον υπολογιστή της κατάλαβα ότι…»: Σοκάρει ο σύντροφος της 34χρονης Ιωάννας

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Π. στην Καλλιθέα πριν από 15 περίπου ημέρες!

Η λύση στο μυστήριο είναι θέμα χρόνου. Και πλέον οι αστυνομικοί έχουν κάτι παραπάνω από ενδείξεις για το κίνητρο. Σε αυτό βοήθησε πολύ η κατάθεση του πρώην συντρόφου της. Μια κατάθεση που έδωσε στις αρχές μεγάλες αλήθειες για το παρελθόν της 34χρονης Ιωάννας.

Μεγάλες αποκαλύψεις που δείχνουν συγκεκριμένα πρόσωπα. “Με την Ιωάννα, χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες δηλαδή πριν γίνει το κακό.

Αφορμή για τον χωρισμό μας ήταν κάποια αρχεία που ανακάλυψα στον υπολογιστή της, όταν μου είπε να της κάνω μια εργασία, να κάνω μεταφορά σε κάποια αρχεία της.”

Και συνεχίζοντας την κατάθεσή του ανέφερε:

“Με αυτά που ανακάλυψα, εκτιμώ ότι το πιθανότερο είναι την επίθεση να την έκανε κάποιο πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον.

Την Κυριακή πήγα και πήρα και τα υπόλοιπα πράγματά μου από το σπίτι της. Από τότε δεν ξαναμιλήσαμε, ούτε την ξαναείδα.”

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει Αστυνομία,επικεντρωθεί σε τρεις γυναίκες και σύντομα θα έχουμε νέες αποκαλύψεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share