Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Αρνιακός: "Οι καταιγίδες δεν εξαφανίζονται...Το πάνω χέρι παίρνει η σαχαριανή και η αφρικανική σκόνη"

Μέχρι και 30 βαθμούς η θερμοκρασία

4 Ιουνίου 2020 22:00
Τάσος Αρνιακός:

Το πάνω χέρι παίρνει η αφρικάνικη σκόνη, η μεσογειακή ζέστη και η σαχαριανή σκόνη. Οι άνεμοι αύριο ευνοούν την μεταφορά της σκόνης, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό. Μάλιστα προειδοποιεί ότι οι καταιγίδες δεν έχουν εξαφανιστεί, παρά το τέλος της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή αναμένονται τοπικές ομίχλες και γενικά αίθριος ουρανός, αλλά και τοπικές βροχές στις περιοχές που θα δείτε στο βίντεο. Η θερμοκρασία στους 11-30 βαθμούς κελσίου στα κεντρικά, ενώ στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις και νοτιάδες, και 15-27 βαθμούς κελσίου.

Τέλος, αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια αλλά και νεφώσεις, σποραδικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια για το Σάββατο. Σε προηγούμενη πρόγνωση είχε ξαναπροειδοποιήσει άλλωστε για τον καιρό του Σαββάτου. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στο Athensmagazine.gr:

Μεγάλη ανατροπή με τον καιρό - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Καιρός σήμερα: Ασταθής αναμένεται να είναι και τις επόμενες ώρες ωστόσο σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό!

Όπως έκανε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης νωρίτερα, έτσι και ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως όσο περνάνε οι μέρες ο καιρός θα γίνεται καλύτερος και από αύριο Πέμπτη μόνο στα βόρεια κάποιες μικρές μπόρες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ η ανατροπή του καιρού θα γίνει από την Παρασκευή όπου θα είναι καλοκαιρινός για ολόκληρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share