Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στον κινηματογράφο: Πέθανε ηθοποιός από την εμβληματική σειρά «Φιλαράκια»

Θλίψη...

4 Ιουνίου 2020 15:58
Θρήνος στον κινηματογράφο: Πέθανε ηθοποιός από την εμβληματική σειρά «Φιλαράκια»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών η ηθοποιός Μέρι Πατ Γκλίσον που είχαμε γνωρίζει μέσα από τους ρόλους της στα «Φιλαράκια». Ενώ, μία πασίγνωστη, καλλονή ηθοποιός αποκάλυψε τις σ3ξουαλικές της προτιμήσεις και προκάλεσε σάλο

Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο της μήτρας η 70χρονη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με ανιψιό της, η Γκλίσον είχε ξεπεράσει την ασθένεια πριν τέσσερα χρόνια, ωστόσο επανήλθε.

Η Μέρι Πατ Γκλίσον έχει παίξει πάνω από 170 ρόλους και το 1986 κέρδισε Βραβείο Έμι για τη σειρά The Guiding Light. Υποδύθηκε τη σερβιτότα στην ταινία «Μία Σύγχρονη Σταχτοπούτα» και την νοσοκόμα σε επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια».

Χωρισμός «βόμβα» για γνωστή ηθοποιό (Video)

Τέλος έβαλαν στη σχέση τους ο Cole Sprouse και η Lili Reinhart. Ο 27χρονος ηθοποιός και η 23χρονη συνάδελφός του, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Netflix, Riverdale. Επίσης, ένα νέο χωρισμό είχαμε και στην ελληνική showbiz

Σύμφωνα με το περιοδικό People και την Page Six δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει. Οι φήμες για τον χωρισμό τους άρχισαν το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά οι πρωταγωνιστές της σειράς, διέψευσαν τα δημοσιεύματα με συνέντευξή τους στο περιοδικό "W Magazine", λέγοντας στους θαυμαστές τους να μην πιστεύουν ότι διαβάζουν στο ίντερνετ.

Η Reinhart τον Σεπτέμβριο μίλησε για τον Sprouse αποκαλώντας τον "το αγόρι μου" σε συνέντευξή της στο Coveteur. Επιπροσθέτως, ο 27χρονος διέψευσε όσα λέγονταν για υποτιθέμενη σχέση του με το μοντέλο Kaia Gerber τον Απρίλιο. "Η σχέση τους είχε πάντα τα πάνω και τα κάτω της, αλλά μιλούν κάθε ημέρα και νοιάζεται ο ένας για τον άλλον" είπε φίλος του ζευγαριού στο E! News. Ίσως λοιπόν, να είναι άλλο ένα μικρό διάλειμμα και το αγαπημένο ζευγάρι να διαψεύσει ακόμη μια φορά τα δημοσιεύματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share