Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

2χρονο αγοράκι σώζει τον αδελφό του από συρταριέρα - Σοκαριστικό βίντεο

Ανατριχιαστικό

4 Ιουνίου 2020 13:49
2χρονο αγοράκι σώζει τον αδελφό του από συρταριέρα - Σοκαριστικό βίντεο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαριστικό είναι το παρακάτω βίντεο με ένα 2χρονο αγοράκι να σώζει τον αδελφό του από μια συρταριέρα. Επίσης, ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που τράβηξε μια μητέρα καταγράφοντας την τεράστια μάχη του 4χρου γιου της απέναντι στον κορωνοϊό.

Τα δίδυμα αδέλφια που θα δείτε αποφάσισαν να σκαρφαλώσουν στη συρταριέρα του δωματίου τους. Το έπιπλο, όμως, έπεσε από το βάρος των παιδιών, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει το ένα εκ των δύο αγοριών.

Οι γονείς, που βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο, δεν άκουσαν τον θόρυβο και έτσι δεν κατάλαβαν αμέσως τι συνέβη. Παρά τη σοβαρότητα του ατυχήματος, το δεύτερο αγόρι όχι μόνο κατάφερε να γλυτώσει αλλά βοήθησε τον 2 ετών αδελφό του να «απεγκλωβιστεί» από το βαρύ έπιπλο.

Το βίντεο ανέβασε στο διαδίκτυο η ίδια η μητέρα των παιδιών, Kayli Shoff, για να δείξει στους υπόλοιπους γονείς πόσο εύκολα ένα ατύχημα στο σπίτι μπορεί να αποβεί μοιραίο για τα παιδιά μας και πόσο σημαντικό είναι να παίρνουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας για να τα προφυλάξουμε. Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της «Η καρδιά μου καταρρακώθηκε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ένιωθα η χειρότερη μαμά του κόσμου.»

Τέλος καλό, όλα καλά για τον μικρό Brock και την οικογένειά του! Όμως, ας μας γίνει μάθημα για να μην κάνουμε κι εμείς το ίδιο λάθος. Αν το δίχρονο αγόρι ήταν μόνο του στο δωμάτιο και δεν τον έσωζε ο αδελφός του, δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα είχε αυτό το ατύχημα.

Αυτή η μητέρα μαγείρευε στην κουζίνα - Όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και είδε το γιο της έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε

Αυτή η μητέρα σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αν βρεθεί αντιμέτωπη με το θέαμα που αντίκρισε όταν άφησε για λίγο το 2χρονο αγοράκι της μόνο του στην κρεβατοκάμαρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα πιτσιρικά μας χαρίζει άφθονο γέλιο, δείτε εδώ την αντίδραση ενός αγοριού μόλις επέστρεψε στο σχολείο του μετά την καραντίνα.

Το αγοράκι λοιπόν μάλλον θεώρησε πως θα μπορούσε να αποκτήσει μια υπέροχη γενειάδα σαν του μπαμπά του με τη μόνη διαφορά πως η δική του θα ήταν ροζ. Για να την αποκτήσει λοιπόν πήρε ανά χείρας ένα κραγιόν της μητέρας του και... έβαψε όλο του το πρόσωπο. Η μητέρα ναι μεν μπορεί να σοκαρίστηκε βλέποντας το γιο της βαμμένο ολόκληρο και το αγαπημένο της κραγιόν να έχει καταστραφεί ολοσχερώς παρ' όλα αυτά παρέμεινε ψύχραιμη και φυσικά δεν γινόταν να μην γελάσει.

Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αυτός ο μπόμπιρας είδε για πρώτη φορά χιόνι! Η αντίδραση του κάνει το γύρο του κόσμου!

Όπως έχουμε ξαναπεί τα παιδάκια όλου του κόσμου έχουν υπερβολικές αντιδράσεις είτε αρνητικές είτε θετικές ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα. Μην ξεχνάμε το κοριτσάκι που "έλιωσε" στο κλάμα γιατί η θεία της μίλησε άσχημα για το σκύλο της.

Το Athensmagazine.gr βρήκε έναν αξιολάτρευτο πιτσιρικά που βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του χιόνι. Το αγοράκι είναι 2 χρονών συνεπώς το βάδισμά του είναι κάπως ασταθές και το χιόνι επιδεινώνει την κατάσταση. Δεν δείχνει όμως να πτοείται! Ο ενθουσιασμός του είναι εμφανής και η αντίδραση του σκορπάει γέλιο σε όλο τον κόσμο μιας και το βίντεο του κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο με τον γλυκύτατο μπόμπιρα:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share