Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βελτιωμένος ο καιρός αλλά...» - Η πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη μέχρι και το Σαββατοκύριακο (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

4 Ιουνίου 2020 12:01
«Βελτιωμένος ο καιρός αλλά...» - Η πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη μέχρι και το Σαββατοκύριακο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σήμερα, Πέμπτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο το απόγευμα στα ορεινά της χώρας ίσως σημειωθούν λίγες μπόρες, σύμφωνα με την Χριστίνα Σούζη.

Οι άνεμοι θα πνέουν με βόρειες διευθύνσεις φτάνοντας μέχρι και τα 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 29 βαθμούς. Με τον Τάσο Αρνιακό να αναφέρει, ότι επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά το Σάββατο (6/6) θα υπάρξει πρόσκαιρη διαταραχή.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 26 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε τοπικές συννεφιές με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Κυριακή:

«Καλοκαιρινός καιρός ύστερα από 10 μέρες αλλά προσοχή το Σάββατο...» - Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί

Καιρός σήμερα: Μετά από 10 μέρες αστάθειας, ο καλός καιρός επιστρέφει στην χώρα σήμερα (4/6), όπως επισημαίνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, με άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά θα χρειαστεί προσοχή το Σάββατο (6/6) λόγω μιας προσωρινής διαταραχής, ενώ και ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε παρά τον περιορισμό βροχών και καταιγίδων.

Οι συνθήκες, πάντως, για την Πέμπτη θα είναι εξαιρετικές στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, με τους ανέμους να φτάνουν μέχρι τα 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 28 βαθμούς. Παρόμοιες συνθήκες θα υπάρξουν σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με τους ανέμους ακόμη πιο εξασθενημένους και τον υδράργυρο στους 27 και 26 βαθμούς αντίστοιχα.

Την Παρασκευή (5/6) το σκηνικό θα είναι ίδιο, με θερμή αέρια μάζα να έρχεται από την Αφρική, αλλά από το βράδυ θα έρθει ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα δώσει βροχοπτώσεις το Σάββατο, ενώ από την Κυριακή (7/6) κι έπειτα ο καιρός θα είναι ξανά καλοκαιρινός.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share