Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

20χρονες βγήκαν για φαγητό μετά από 9 μήνες σε καραντίνα και σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Σοκ

4 Ιουνίου 2020 10:51
20χρονες βγήκαν για φαγητό μετά από 9 μήνες σε καραντίνα και σκοτώθηκαν σε τροχαίο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο 20χρονα κορίτσια στη Μπρέσια της Ιταλίας σε τροχαίο, ώρες αφού είχαν ξανασμίξει μετά από 9 μήνες σε καραντίνα. Επίσης, σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Θεσσαλονίκη από την τραγική είδηση του θανάτου του ταλαντούχου κιθαρίστα Γιώργου Τσαλαμπούνη!

Η 20χρονη Κλαούντια Μαριόλι και η 21χρονη Τζιούλια Βανγκελίστι πήγαν για φαγητό και επιστρέφοντας στο σπίτι τους, συγκρούστηκαν μετωπικά με άλλο όχημα. Τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η «Mirror» αναφέρουν ότι γλιστρούσε ο δρόμος και τα δύο αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Οι πέντε επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου λέγεται ότι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση ενώ τα δύο κορίτσια σκοτώθηκαν επιτόπου. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, και τα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές και οι πυροσβέστες δυσκολεύτηκαν να απεγκλωβίσουν τις σορούς των θυμάτων. Η Κλαούντια Μαριόλι ήταν αισθητικός και η Τζιούλια Βανγκελίστι σερβιτόρα.

Τροχαίο στη Λαμία: Νεκρός 40χρονος πατέρας

Ένα τραγικό τροχαίο έγινε νωρίς το βράδυ στη Λαμία, και στοίχισε τη ζωή σε έναν πατέρα 40 χρονών, ενώ πήγαινε στη δουλειά του. Όλη η Λαμία είναι συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο.

Μάλιστα εχθές σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο στη Λαμία, αλλά ευτυχώς δεν θρηνήσαμε κάποιον νεκρό. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 20.00 περίπου το βράδυ της Τρίτης λίγο έξω από τη Λαμία στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού, στο ύψος του ICE. Ο 40χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος διέμενε στην Αγία Μαρίνα και υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού, κλήθηκε να πάει εκτάκτως στην υπηρεσία του όπως και άλλοι συνάδελφοί του από Λαμία.

Ο άτυχος 40χρονος πήγαινε μπροστά με το όχημα του και πίσω ακολουθούσαν συνάδελφοί του με άλλο αυτοκίνητο. Στην στροφή μετά το «ICE» ο 40χρονος έχασε τον έλεγχο και το αμάξι του ξήλωσε μία πινακίδα, «έκοψε» μια κολόνα φωτισμού και άρχισε τις τούμπες. Τότε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα και να βρει τραγικό θάνατο επί τόπου.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Πέθανε από έμφραγμα ο οδηγός του φορτηγού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το τροχαίο, που σόκαρε το πρωί της Τρίτης (2/6) όσους βρίσκονταν επί της Λεωφόρου Πειραιώς, με τον οδηγό του φορτηγού να διακομίζεται με έμφραγμα στο νοσοκομείο και να πεθαίνει.

Λίγο μετά τις 11:30 γινόταν γνωστό πως ο οδηγός ενός φορτηγού που κινούνταν επί της οδού Πειραιώς, έχανε τον έλεγχο, περνούσε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληγε στα γραφεία μιας εταιρίας.

Ο οδηγός του φορτηγού, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα, να πέσει πάνω στην εταιρία.

Οι εικόνες αποτυπώνουν τον τρόμο των υπαλλήλων που είχαν το φορτηγό να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Το σημείο όπου κατέληξε το φορτηγό έχει καταστροφή, όπως και μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό παρέσυρε και δυο αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του φορτηγού διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share