Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πανικός στο Λονδίνο: Πυροβολισμοί με τραυματίες ένα παιδί και τρεις ενήλικες

Χαμός!

4 Ιουνίου 2020 08:31
Πανικός στο Λονδίνο: Πυροβολισμοί με τραυματίες ένα παιδί και τρεις ενήλικες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πανικός επικράτησε στο Λονδίνο χθες (3/6) το βράδυ, αφού υπήρξαν πυροβολισμοί στα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η Σκότλαντ Γιαρντ, να τραυματιστούν ένα παιδί και τρεις ενήλικες.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Μπρεντ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου, με τα τέσσερα τραυματισμένα άτομα να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά χωρίς να έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο κατά τις 21.45 (τοπική ώρα) το βράδυ της Τετάρτης, για «περιστατικό πυροβολισμών» στο Ένεργκεν Κλόουζ του Χαρλσντεν. Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα από τις αρχές, ενώ πριν από λίγο καιρό σοκ προκάλεσε η επίθεση σε ιμάμη σε τζαμί την ώρα της προσευχής.

​Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα. Ειδική εντολή, που δίνει το δικαίωμα στις αστυνομικές αρχές να ερευνήσουν άτομα σε καθορισμένη περιοχή, έχει ήδη τεθεί σε ισχύ για την περιοχή του Μπρεντ, μέχρι τις 07.00 το πρωί της Πέμπτης. Επιπλέον, θα υπάρχει αυξημένη παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν περιπολίες στην περιοχή.

Βίντεο και φωτογραφίες που υποτίθεται παρουσιάζουν το σημείο του περιστατικού, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

​Η Μητροπολιτική αστυνομία έχει καλέσει τους πολίτες που γνωρίζουν ή είδαν το περιστατικό, να ενημερώσουν τις αρχές.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Εκκένωσαν σταθμό τρένων λόγω επίθεσης με μαχαίρι!

Πανικός επικράτησε στη Βρετανία, αφού έγινε επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένων στο Λονδίνο, με την Αστυνομία να ζητά να εκκενωθεί το μέρος, λίγο καιρό μετά το μακελειό στην καρδιά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σταθμό Γιούστον στο κέντρο της αγγλικής πρωτεύουσας.

Επιβάτης που κατέβαινε από το τρένο, για να προχωρήσει στο μετρό, ανέφερε πως η Αστυνομία του απαγόρευσε την είσοδο, ενημερώνοντάς τον πως υπήρξε επίθεση με μαχαίρι, προσθέτοντας ότι ελπίζει πως ο άνθρωπος που μαχαιρώθηκε είναι καλά.

Ένας άλλος επιβάτης μεταφέρει μέσω Twitter τον πανικό που υπήρξε στο μετρό, ενώ αρκετοί ακόμη αναρωτιούνται τι έχει συμβεί.

Ένας υπεύθυνος Επικοινωνίας της Αστυνομίας επιβεβαίωσε, ότι ο σταθμός είναι κλειστός λόγω επεισοδίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share