Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04/06)

Η ειδησεογραφία της ημέρας

4 Ιουνίου 2020 08:22
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04/06)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 03/06! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open.

Βασικό θέμα είναι τα ελληνοτουρκικά στις περισσότερες εφημερίδες, τη στιγμή που φαίνεται να έρχεται νέα κλιμάκωση της κατάστασης με άφιξη μεταναστών στον Έβρο. Τα γεγονότα στις ΗΠΑ και τα οικονομικά θέματα μετά την κρίση του κορωνοϊού, με έμφαση τον τουρισμό, βρίσκονται επίσης στην ημερήσια διάταξη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Επιστροφή στο καλοκαίρι - Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός σήμερα: Από σήμερα, ο καιρός θα βελτιωθεί, αφού η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες τοπικές βροχές από το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη την χώρα, καθώς θα είναι αίθριος, με εξαίρεση τοπικά στα βόρεια ορεινά όπου αναμένονται πρόσκαιρες βροχές το απόγευμα. Μετά τη χθεσινή καταιγίδα, ο καιρός και στην Αθήνα θα είναι καλός, ενώ η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά την άνοδό της τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και στην υπόλοιπη χώρα, όπως τόνισε και ο Τάσος Αρνιακός.

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Κρήτης. Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα νότια. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα βόρεια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share