Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέο βίντεο με τη μαυροφορεμένη γυναίκα - Ραγδαίες εξελίξεις για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη

Καταιγιστικές εξελίξεις

3 Ιουνίου 2020 21:11
Νέο βίντεο με τη μαυροφορεμένη γυναίκα - Ραγδαίες εξελίξεις για την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, η οποία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Επίσης, σε αποκαλύψεις προχώρησε και ο πατέρας του θύματος.

Σύμφωνα με τον Alpha, η κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε την μαυροντυμένη γυναίκα έδωσε πολύτιμα στοιχεία στην Ασφάλεια, όχι όμως και την ταυτότητά της. Η γυναίκα με το βιτριόλι φέρεται ότι είχε μισθώσει ταξί και τις προηγούμενες ημέρες.

Καλούσε σε ραδιοταξί από καρτοτηλέφωνο για να μην αφήνει ηλεκτρονικά ίχνη. Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο Alpha, ζητούσε από τον οδηγό να περιμένει σε συγκεκριμένο σημείο, κοντά στην είσοδο της εταιρείας ενώ η ίδια είχε ελέγξει επανειλημμένα το κτήριο.

Η διαδρομή ήταν από το Παγκράτι στην έδρα της εταιρείας όπου εργάζεται η 34χρονη στην Καλλιθέα. «Η μαυροντυμένη γυναίκα έδειχνε να γνωρίζει άριστα το κτήριο και τις κάμερες», δήλωσε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας.

«Θεωρώ ότι είχε ξαναπάει, ήξερε από πού να φύγει, είχε μελετήσει μέχρι και τον τρόπο με τον οποίο μπορούσε να διαφύγει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Απόστολος Λύτρας.

Το «μυστικό» της τηλεκάρτας

Το νέο στοιχείο που προκύπτει από τις έρευνες των Αρχών είναι το γεγονός ότι βρέθηκε ο τηλεφωνικός θάλαμος από τον οποίο η μαυροντυμένη γυναίκα κάλεσε το ταξί που την μετέφερε στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί έχουν εξασφαλίσει βίντεο με αυτή την γυναίκα, όπου και πάλι το πρόσωπό της δεν φαίνεται γιατί φοράει σκουφί και μάσκα. Είναι βίντεο από προηγούμενη ημέρα από την ημέρα της επίθεσης. Παράλληλα, η δεύτερη φάση των ερευνών αφορά τον ίδιο τον θάλαμο.

Η μαυροντυμένη γυναίκα τοποθέτησε μία τηλεκάρτα στον θάλαμο για να μην χρησιμοποιήσει κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με την εταιρεία ταξί, για να της εξασφαλίσει όχημα για 3 ή 4 ημέρες. Έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί, επειδή υπάρχει σειριακός αριθμός, προσπαθούν να εντοπίσουν από πού ακριβώς αγοράστηκε ή αν έχουν γίνει άλλες επαφές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share