Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Δύσκολη μάχη για την Δημήτρη Κοντομηνά: Κρίσιμες ώρες

Τραγικά τα νέα

3 Ιουνίου 2020 15:39
Δύσκολη μάχη για την Δημήτρη Κοντομηνά: Κρίσιμες ώρες
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τη δική του μάχη δίνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Alpha αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει σήμερα 3 Ιουνίου τα γενέθλιά του. Κλείνοντας την παρουσία του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στον πρώην ισχυρό άνδρα του ALPHA με συγκίνηση. Μπορεί να μην ανέφερε το όνομά του αλλά ήταν προφανές ότι μιλούσε γι’ αυτόν.

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Άλλωστε ο γνωστός δημοσιογράφος είχε στενή συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντομηνά. «Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80. Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη. Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο… αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου… Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα» ανέφερε εμφανώς συγκινημένος ο Δήμος Βερύκιος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε με τη σειρά της: «Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».

Σε δημοπρασία δύο σπίτια του Δημήτρη Κοντομηνά! Ποια η τιμή τους;

Σε δημοπρασία βγαίνουν δύο ακίνητα του Δημήτρη Κοντομηνά! Πότε «βγαίνουν» στο σφυρί και ποιο είναι το ποσό; Όλες οι λεπτομέρειες!

Σύμφωνα με το Dailymedia.gr, το ηλεκτρονικό… σφυρί θα χτυπήσει για δύο ακίνητα ιδιοκτησίας του Δημήτρη Κοντομηνά την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου. Πρόκειται για δύο διαμερίσματα, το ένα υπόγειο 55 τετραγωνικών μέτρων και το άλλο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share