Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαρτυρία-σοκ για την επίθεση με βιτριόλη στην 34χρονη: «Επί πέντε μέρες...» (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις

3 Ιουνίου 2020 15:06
Μαρτυρία-σοκ για την επίθεση με βιτριόλη στην 34χρονη: «Επί πέντε μέρες...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας πρώην αστυνομικός που κυκλοφορούσε στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, δήλωσε ότι είδε μία γυναίκα να κυκλοφορεί στο σημείο. Παράλληλα, το θύμα έδωσε στις Αρχές το όνομα της γυναίκας που υποψιάζεται πως μπορεί να βρίσκεται πίσω από την επίθεση, ενώ τη Δευτέρα θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο.

«Επί πέντε ημέρες περνούσε μπροστά από την καφετέρια γύρω στις 9 το πρωί. Μία ημέρα πριν από την επίθεση βρισκόταν στην εκκλησία και κοιτούσε προς το κτίριο που έγινε η επίθεση. Είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα», είπε ο ιδιοκτήτης καφετέριας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Μετά την επίθεση, όλες αυτές τις μέρες που βρίσκομαι εδώ, δεν έχει περάσει ξανά. Ήταν μελαχρινή, φορούσε σκουφάκι, τα μαλλιά της ήταν μέχρι τον ώμο και φορούσε μαύρα ρούχα. Και τις πέντε μέρες ήταν η ίδια κοπέλα και φορούσε τα ίδια ρούχα», ανέφερε ο μάρτυρας ο οποίος δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία και πρόσθεσε ότι στο σημείο βρέθηκε ένα γάντι και μία μάσκα.

Επίθεση με βιτριόλι: Η ηθική αυτουργός έβαλε άλλη να κάνει τη "βρώμικη" δουλειά

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσον αφορά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, και έχει ανοίξει νέος κύκλος ερευνών.

Οι αξιωματικοί της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα που κατέστρεψε το πρόσωπο της Ιωάννας δεν πήγε ποτέ στο σημείο, αλλά έβαλε άλλη να κάνει την "δουλειά", για να καλύψει τον εαυτό της.

Πρόσφατα μάλιστα αποκαλύφθηκε και ο καυγάς της 34χρονης με μια γυναίκα, στην οποία θα επικεντρωθούν οι αρχές. Καμία από τις γυναίκες που εξέταζαν προηγουμένως δεν μπορούσε να αναγνωρίσει η Ιωάννα.

Τα κινητά τους τηλέφωνα δεν εξέπεμπαν από την κυψέλη της Καλλιθέας. Οι αναλυτές της Ασφάλειας, έπειτα από αυτή τη διαπίστωση, αλλάζουν μεθοδολογία και πλέον δεν αναζητούν μία από τις πέντε ύποπτες για να λύσουν το μυστήριο, αλλά ψάχνουν την άγνωστη γυναίκα-φυσική αυτουργό, που δεν έχει σχέση με την Ιωάννα, για να φθάσουν στο πρόσωπο που έδωσε την εντολή να διαλύσει με θειικό οξύ το όμορφο πρόσωπό της.

Φωτογραφικά καρέ της συγκεκριμένης γυναίκας υπάρχουν. Έχουν υποστεί επεξεργασία και θεωρούν βέβαιο ότι στην επόμενη συνάντηση που θα έχουν με την Ιωάννα, θα την αναγνωρίσει. Έτσι, θα έχουν πλέον εικόνα από τη μασκοφόρο με το βιτριόλι και θα προσπαθήσουν, μέσω ειδικού προγράμματος ανίχνευσης των κινητών που εξέπεμψαν από το συγκεκριμένο σημείο τη συγκεκριμένη ώρα να δουν αν είχαν γίνει κλήσεις στα κινητά ή σταθερά τηλέφωνα των υπόπτων. Και έτσι θα μπορούν ακολουθώντας τις κλήσεις της άγνωστης φυσικής αυτουργού να φθάσουν στην ηθική.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούν σήμερα και αύριο να συναντήσουν την Ιωάννα, καθώς την Τετάρτη θα υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση και έτσι, αν οι γιατροί δώσουν το «οκ», το επόμενο ραντεβού στο Θριάσιο θα γίνει την Πέμπτη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share