Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Άρση μέτρων: Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής - Δείτε πότε

Ανακοινώθηκε

3 Ιουνίου 2020 13:54
Άρση μέτρων: Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής - Δείτε πότε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Άρση Μέτρων: Σε ταχύτερη άρση των περιοριστικών μέτρων προχωρά η κυβέρνηση. Τι ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Μέσα σ' όλα που ανακοίνωσε αίσθηση προκαλεί και το άνοιγμα υπηρεσιών ιερόδουλων! Πότε θα γίνει αυτό; Από 15 Ιουνίου μαζί με υπόλοιπες δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας, οι υπηρεσίες σωματικής ευεξίας, όπως πχ, πιλάτες και οι υπηρεσίες εκμετάλλευσης λουτρών, θεραπευτικών λουτρών και ιαματικών πηγών, σάουνας και ατμόλουτρων!

Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής

Μια απλή μέρα στην Ηλεία: Oίκος ανοχής έβαζε πελάτες από την πίσω πόρτα στην καραντίνα

Η ιδιοκτήτρια και μια εργαζόμενη λειτουργούσαν οίκο ανοχής στην περιοχή της Αμαλιάδας κανονίζοντας μέσω τηλεφώνου τα ραντεβού και μπαίνοντας οι πελάτες από την πίσω πόρτα... Έτσι η πελατεία έφτανε στο χώρο, κατόπιν συνεννόησης.

Υπενθυμίζεται πως όπως είχε οριστεί αυτό το είδος των επιχειρήσεων δεν επιτρεπόταν να λειτουργεί την περίοδο της εφαρμογής των μέτρων για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Όμως η ιδιοκτήτρια είχε βρει τον τρόπο να βγαίνει το μεροκάματο… Αστυνομικός που επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπεύθυνη, έκλεισε ραντεβού και επισκέφθηκε τον οίκο ανοχής…

Μια απλή μέρα στην Ηλεία: Oίκος ανοχής έβαζε πελάτες από την πίσω πόρτα στην καραντίνα

Μετά ήλθαν τα πρόστιμα και οι συλλήψεις, αφού πριν προχωρήσει στα “δέοντα” με την ιερόδουλη, αποκάλυψε την ταυτότητά του. Πρώτα είχε φροντίσει να διαπιστώσει πως η επιχείρηση λειτουργεί κανονικά παρά τις απαγορεύσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχής της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλίδας, δύο γυναίκες και πιο συγκεκριμένα μια ημεδαπή ως υπεύθυνη οίκου ανοχής και μια αλλοδαπή ιερόδουλη, διότι λειτουργούσαν και εργάζονταν στον οίκο ανοχής κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για την λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο πρόληψης ασθενειών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share