Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη δίνει απαντήσεις - Ένα κινητό με ύποπτες κλήσεις

Δύο νέα χειρουργεία αύριο

2 Ιουνίου 2020 23:10
Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη δίνει απαντήσεις - Ένα κινητό με ύποπτες κλήσεις
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας έχουν μπει κλήσεις από καρτοτηλέφωνα αλλά και η βοήθεια της 34χρονης Ιωάννας είναι πολύ σημαντική για την λύση του μυστηρίου. Η διαδρομή της δράστις αναμένεται να δώσει απαντήσεις. Η Ιωάννα ξεπερνά το αρχικό σοκ και συνεργάζεται με την αστυνομία.

Η Ιωάννα θα υποβληθεί αύριο σε δύο νέες χειρουργικές επεμβάσεις και η υγεία της χαρακτηρίζεται ακόμα εύθραυστη. Ωστόσο, προσπαθεί να θυμηθεί την ημέρα και τη γυναίκα, και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε αναλυτικά την διαδρομή που ακολούθησε μέχρι τον τόπο του εγκλήματος. Μάλιστα ενισχύεται συνεχώς η άποψη ότι η ηθική αυτουργός είναι άλλη από την φυσική αυτουργό, για να καλύψει το άλλοθι της.

Η αστυνομία παρακολουθεί τα κινητά τηλέφωνα της περιοχής και τις κλήσεις, και ένα από αυτά έχει θεωρηθεί ύποπτο. Η άτυχη γυναίκα προσπαθεί να δώσει πληροφορίες, μετά από τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η αστυνομία.

Νέα στοιχεία για την 34χρονη Ιωάννα: Άγριος καβγάς με τη βασική ύποπτη στο παρελθόν

Νέα στοιχεία έρχονται στην φόρα για την 34χρονη Ιωάννα και την επίθεση, που δέχθηκε με βιτριόλι, καθώς η βασική ύποπτη για το περιστατικό είχε άγριο καβγά μαζί της στο παρελθόν.

Παράλληλα, μέσα από την ανάλυση των βίντεο αλλά και άλλων στοιχείων, για τα οποία οι αστυνομικοί κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, η Αστυνομία κατέληξε στη διαδρομή που ακολούθησε η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, ενώ αναζητώνται και τα ίχνη του ηθικού αυτουργού. Το γεγονός ότι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους το σημείο από όπου ξεκίνησε η δράστις για να μεταβεί στην Καλλιθέα έδωσε ώθηση στις έρευνες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα υπάρχοντα δεδομένα μένει να διασταυρωθούν και από τα αποτελέσματα της σάρωσης κινητών τηλεφώνων.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει κάποια πρώτα αποτελέσματα από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και αύριο αναμένεται να παραλάβουν το σύνολο των αποτελεσμάτων. Τα στοιχεία από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας διαβιβάζονται στη συνέχεια στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Εάν από εκεί προκύψει διασταύρωση των στοιχείων, δηλαδή εκπομπή σήματος του τηλεφώνου της Νο 1 ύποπτης στο σημείο της επίθεσης, τότε οι αστυνομικοί πιθανότατα θα έχουν κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η γυναίκα που θεωρείται αυτήν τη στιγμή βασική ύποπτη φέρεται να είχε τσακωθεί στο παρελθόν με την 34χρονη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι «παρότι αρχικά η δράστις θεωρήθηκε τυχερή που κατάφερε να φύγει ανενόχλητη από το κτίριο της Θησέως, τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ήταν θέμα τύχης αλλά καλής οργάνωσης. Είχε κάνει χαρτογράφηση του χώρου όπου επιτέθηκε, ήξερε που βρίσκονται οι κάμερες και πώς να μη συγκρατήσει καμία από αυτές τα χαρακτηριστικά της. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι έλαβε όλα τα μέτρα προφύλαξης προκειμένου να φύγει από το σημείο χωρίς να αφήσει ίχνη. Ωστόσο, κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Αυτό προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε».

Το μεγάλο ερώτημα για την ΕΛ.ΑΣ. είναι εάν η δράστις πήρε μαζί της το κινητό τηλέφωνο πηγαίνοντας στην Καλλιθέα ή εάν δεν το πήρε ή χρησιμοποίησε κάποια συσκευή που δεν είναι στο όνομά της. Εάν ισχύει το δεύτερο σενάριο, τότε θα πρόκειται για άλλο ένα δείγμα του «επαγγελματικού» τρόπου με τον οποίο λειτούργησε, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα μπορέσει να αξιοποιήσει τη σάρωση των κινητών τηλεφώνων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share