Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Από την Πέμπτη εμφανίζεται το..." - Πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

Πότε αλλάζει ο καιρός;

2 Ιουνίου 2020 21:30

Ο καιρός παραμένει άστατος, και αύριο θα είναι η τελευταία μέρα της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

Συγκεκριμένα αναμένονται τοπικές ομίχλες και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, που από το μεσημέρι θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας. Στην Αττική περιμένουμε αρχικά ηλιοφάνεια αλλά από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες, και ο Σάκης Αρναούτογλου έχει προειδοποιήσει για μια νέα κακοκαιρία μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από την Πέμπτη και μετά εμφανίζεται επιτέλους το καλοκαίρι με άνοδο του υδραργύρου, με λιακάδες και ασθενείς ανέμους. Αίθριος θα είναι ο ουρανός, αν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στις περιοχές που θα δείτε στο βίντεο. Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει τους 27 βαθμούς κελσίου!

"Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία": Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Καιρός σήμερα: Ακραία αναμένεται να συνεχίσουν να είναι τα καιρικά φαινόμενα και την Τρίτη σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό!

Όπως ανέφερε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης νωρίτερα, έτσι και ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως ο καιρός θα παραμείνει ασταθής για λίγο ακόμα με τις βροχές και της καταιγίδες να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του!

Πότε θα φτιάξει ο καιρός και ποιες περιοχές θα "χτυπήσει" μέχρι τέλους της κακοκαιρίας; Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός Αγίου Πνεύματος: Θα "πνιγούμε" - Θερμοκρασίες για παραλίες - Αναλυτική πρόγνωση από τον Γιάννη Καλλιάνο

Ασταθής θα παραμείνει ο καιρός μέχρι και την προσεχή Τετάρτη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του μετεωρολόγου του MEGA, Γιάννη Καλλιάνου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλλιάνος αναφέρει ότι κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες κυρίως στην Ηπειρωτική Ελλάδα με υπαρκτή πιθανότατα χαλαζόπτωσης και αρκετά ανεβασμένους δείκτες αστάθειας ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 24-25 βαθμούς.

Ακόμη, ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε πως ο καιρός θα είναι καλύτερος από την Πέμπτη και έπειτα ενώ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι σχετικά καλός για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας σε συνδυασμό με την αύξηση της θερμοκρασίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share