Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγριο φονικό στην Τουρκία: Τον μαχαίρωσαν στην καρδιά... επειδή άκουγε μουσική που δεν τους άρεσε

Απίστευτο!

2 Ιουνίου 2020 18:54
Άγριο φονικό στην Τουρκία: Τον μαχαίρωσαν στην καρδιά... επειδή άκουγε μουσική που δεν τους άρεσε
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα άγριο φονικό σημειώθηκε στην Τουρκία το βράδυ της Κυριακής (31/5), με έναν 20χρονο να μαχαιρώνεται στην καρδιά στην Άγκυρα, επειδή άκουγε μουσική που δεν άρεσε στους ντόπιους.

Ο Μπαρίς Τσακάν μαχαιρώθηκε στην καρδιά από τρεις άνδρες, την ώρα που καθόταν σε ένα πάρκο στην τουρκική πρωτεύουσα ακούγοντας με τους φίλους του μουσική στα κουρδικά.

Η νομαρχία της Άγκυρας υποστηρίζει ότι υπήρχαν δύο παρέες στο πάρκο. Η μία παρέα είχε βάλει και άκουγε το κάλεσμα για προσευχή δυνατά και από την άλλη παρέα των Κούρδων πήγαν και τους ζήτησαν να χαμηλώσουν τη μουσική. Τότε ξεκίνησε καβγάς και μετά ένας από την αντίπαλη παρέα μαχαίρωσε το 20χρονο Κούρδο. Η οικογένεια του άτυχου νέου, ωστόσο, κατήγγειλε ότι ο νεαρός είχε στοχοποιηθεί εδώ και καιρό λόγω της μουσικής που άκουγε. Η αστυνομία συνέλαβε τρεις υπόπτους αλλά η υπόθεση έχει προκαλέσει τη λαϊκή οργή. «Κάποιοι άνθρωποι είναι εχθρικοί απέναντι σε ο,τιδήποτε κάνουν οι Κούρδοι! Θα μπει τέλος σε αυτό. Είστε φασίστες!», έγραψε στο twitter η κουρδικής καταγωγής βουλευτής Ρεμζιέ Τοσούν, ενώ σοκ προκαλεί στο Μύκονο η επίθεση που έγινε με μαχαίρι.

«Είσαι χαρούμενος τώρα, Σουλεϊμάν Σοϊλού (σ.σ. υπ. Εσωτερικών);», ρώτησε ένας άλλος Κούρδος βουλευτής, ο Χιουσεΐν Κατσμάζ, στον οποίο απάντησε ο σύμβουλος του Σοϊλού, λέγοντας ότι ο νεαρός Κούρδος ήταν σε αυτοκίνητο όταν ξέσπασε ο καβγάς, επειδή η μουσική ήταν πολύ δυνατή και δεν είχε καμία σχέση με τη γλώσσα της μουσικής. Μάλιστα, ο σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών απείλησε τον Κούρδο βουλευτή ότι οι τουρκικές αρχές θα υποβάλουν μήνυση εναντίον του, επειδή… εξέφρασε την αντίδρασή του.

Φρικιαστική δολοφονία - Άνδρας έκοψε τον λαιμό της 18χρονης κόρης του και της συζύγου του

Ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε σήμερα, όταν ένας άνδρας βγήκε εκτός εαυτού και έκοψε τον λαιμό της γυναίκας και της κόρης του.

Μετά από την ανατριχιαστική δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άνδρας τεμάχισε και έκαψε μια γυναίκα, έρχεται ακόμα ένα να μας συνταράξει. Οι γείτονες, αφού άκουσαν τα ουρλιαχτά στο Σάλισμπερ της Βρετανίας, έσπευσαν στο σημείο και κυνήγησαν τον άνδρα, ακινητοποιώντας τον πριν καταφέρει να εξαφανιστεί, σύμφωνα με τον Guardian, όπου κατέφθασε και η αστυνομία.

Οι αξιωματικοί ανακάλυψαν το άψυχο σώμα μιας 18χρονης, ενώ βρήκαν άλλη μια γυναίκα, η οποία ήταν βαρύτατα τραυματισμένη, η οποία δεν κατάφερα να ζήσει, παρά τις προσπάθειες. Δύο κορίτσια, έξι και πέντε ετών, έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι της οικογένειας ουρλιάζοντας.

«Άκουσα τα ουρλιαχτά από το σπίτι και μετά είδα τον άνδρα να τρέχει. Τον κυνήγησαν κάποιοι από τη γειτονιά και τον ακινητοποίησαν μέχρι να έρθει η Αστυνομία», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. «Ο θόρυβος είναι ανατριχιαστικός, άκουγες ότι ούρλιαζαν παλεύοντας για τη ζωή τους. Μάθαμε ότι έκοψε τον λαιμό τους, ενώ τα δύο μικρά κορίτσια ήταν στο σπίτι» πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share