Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

«Το μιντιακό λιντσάρισμα μου κάνει τη ζωή δύσκολη» - «Ξέσπασε» ο Νίκος Σειραγάκης

Όλα όσα είπε

2 Ιουνίου 2020 18:24
«Το μιντιακό λιντσάρισμα μου κάνει τη ζωή δύσκολη» - «Ξέσπασε» ο Νίκος Σειραγάκης
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Στο δικό του «ξέσπασμα» προχώρησε ο Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος αφού πρώτα φυλακίστηκε για 8 χρόνια, έχοντας καταδικαστεί για παιδεραστία, δηλώνει μετανιωμένος, ενώ κάνει λόγο για λιντσάρισμα από τα ΜΜΕ, που του δυσκολεύουν τη ζωή.

Στην κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο, πάντως, η τελική απόφαση να αφεθεί ελεύθερος έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τον άλλοτε προπονητή μπάσκετ να αισθάνεται συντετριμμένος, όπως ο ίδιος είπε στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Κάθε μέρα μετανιώνω, θα το πληρώνω σε όλη μου τη ζωή», δήλωσε ο 57χρονος προπονητής, Νίκος Σειραγάκης που χαρακτηρίστηκε ως «παιδεραστής του Ρεθύμνου» μετά την καταδίκη του σε 401 χρόνια κάθειρξης για 36 περιπτώσεις ασέλγειας ανηλίκων.

«Αυτό που μου κάνουν δε θα το άντεχε κανείς»

Η υπόθεση και η αποφυλάκισή του προκάλεσε τις αντιδράσεις των οικογενειών που μέλη της έπεσαν θύματά του στην Κρήτη. «Κάθε προσπάθεια επανένταξής μου στην κοινωνία είναι δύσκολη και αυτό το μιντιακό μου λιντσάρισμα, την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη. Είκοσι μία μέρες που έμεινα στην απομόνωση είναι λίγο, χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα; Προσπαθώ από ένα τοπίο έρημο να βρω τα πατήματά μου. Αυτό που νομίζω δε θα άντεχε κανένας άνθρωπος είναι το να δικάζεται εις το διηνεκές» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και πρόσθεσε: «Έχω δικαστεί πολλές φορές στο δικαστήριο. Δήλωσα τον σεβασμό μου στην απόφαση της Δικαιοσύνης. Δήλωσα ο ίδιος στους δικαστές να τιμωρηθώ με αυστηρότητα». Ο ίδιος σχολίασε ότι αυτοί που ασπάζονταν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι αυτοί που πρώτοι τώρα δημοσιοποιούν τα στοιχεία του, ακόμα και τον χώρο που μένει, εννοώντας ότι πλέον δεν ασπάζονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

«Είμαι συντετριμμένος κάθε μέρα, είμαι μετανιωμένος κάθε μέρα»

«Καταπατάται κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ουσιαστικά λιντσάροντας με», είπε. «Είμαι συντετριμμένος κάθε μέρα, είμαι μετανιωμένος κάθε μέρα, θα το πληρώνω όλη μου τη ζωή. Αλλά ένας άνθρωπος να γίνεται σάκος του μποξ και στόχος όλων; Είμαι τόσο πολύ εγώ το πρόβλημα δηλαδή;» διερωτήθηκε.Ο ίδιος επεσήμανε σύμφωνα με το newpost.gr ότι έχει το στίγμα του φυλακισμένου, έχει καταστραφεί οικονομικά, είναι ανεπάγγελτος, έχει ζήσει 8 βασανιστικά χρόνια στη φυλακή και παράλληλα δέχεται και μιντιακό βανδαλισμό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share