Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Βουτσάς διαθήκη: Σ' αυτούς μοίρασε την περιουσία του - Όλη η αλήθεια

Τι αναφέρει η διαθήκη του

2 Ιουνίου 2020 14:45
Κώστας Βουτσάς διαθήκη: Σ' αυτούς μοίρασε την περιουσία του - Όλη η αλήθεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την περιουσία που έχει αφήσει πίσω του ο Κώστας Βουτσάς!

Ποια είναι όμως η περιουσία που αφήνει πίσω του ο αγαπημένος ηθοποιός και θα κληρονομήσει ο γιος του, Φοίβος; Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μεγάλα ποσά και διαμερίσματα.

Τι πραγματικά ισχύει όμως; Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, με ανάρτησή της ξεκαθάρισε τι πραγματικά ισχύει σχετικά με την περιουσία του θρυλικού ηθοποιού.

Στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην περιουσία του Κώστα Βουτσά και όσα άφησε στα παιδιά του απάντησε η Αλίκη Κατσαβού.

Η Αλίκη Κατσαβού ξεκαθαρίζει τι άφησε ο Κώστας Βουτσάς στον Φοίβο αλλά και πώς μοίρασε την περιουσία του ο αγαπημένος ηθοποιός.

Τι ισχύει;

«Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι»

Υπέροχο: «Λιώσαμε» με το συγκινητικό βίντεο της Αλίκης Κατσαβού με τον γιο του Κώστα Βουτσά

Ένα υπέροχο βίντεο δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Αλίκης Κατσαβού σε μορφή ιστορίας, με τον γιο του Κώστα Βουτσά, Φοίβο, να συγκινεί με μια ιστορική ατάκα του πατέρα του.

Η μητέρα του μπορεί να βιώνει ακόμη δύσκολες στιγμές, καθώς δέχεται ακόμη και παρενόχληση μετά το θάνατο του συζύγου της, αλλά δεν πτοείται σε καμία περίπτωση. Προσπαθεί με τη δική της σειρά να συνεχίσει τη ζωή με το παιδί της, ο οποίος... τα την πάει βόλτα.

«Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;», της είπε ο Φοίβος, επαναλαμβάνοντας με μια απίστευτη παιδικότητα, ίδια του Κώστα Βουτσά, τη μοναδική ατάκα του πατέρα του από το «Κορίτσια για φίλημα».

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share