Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον αέρα: Νεκροί δύο πασίγνωστοι κολυμβητές από συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους

Απέραντη θλίψη...

1 Ιουνίου 2020 20:14
Τραγωδία στον αέρα: Νεκροί δύο πασίγνωστοι κολυμβητές από συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια ασύλληπτη τραγωδία έλαβε τόπο στον αέρα, με δύο πασίγνωστους κολυμβητές να πεθαίνουν, ύστερα από συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους στην Ιταλία.

Ο Φάμπιο Λομπίνι και ο Τζιοέλε Ροσέτι, συγκεκριμένα, σκοτώθηκαν το πρωί της Κυριακής (31/5) από το εν λόγω δυστύχημα, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση η Ομοσπονδία Κολύμβησης της χώρας.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη έξω από την Ρώμη, κοντά σε μια πόλη 45.000 κατοίκων. Αυτόπτεις μάρτυρες είπαν πως είδαν το αεροσκάφος τους να βγάζει φλόγες αμέσως μετά την απογείωση τους από το αεροδρόμιο «Le Grugnole», ενώ προ ημερών συνετρίβη αεροσκάφος πάνω σε σπίτι.

Ο 23χρονος Ροσέτι ήταν φοιτητής ιατρικής, κολυμβητής και αυτός που οδηγούσε το αεροσκάφος καθώς είχε δίπλωμα χειριστή. Ο 22χρονος Λομπίνι ήταν φιναλίστ στα 200 μ. πεταλούδας στο European Championship σε 25άρα πισίνα το 2017. Τα πτώματα των δύο νεαρών βρέθηκαν καμμένα μέσα στο αεροπλάνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, το ιδιωτικό αεροσκάφος απογειώθηκε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Κυριακής και περίπου 20 δευτερόλεπτα μετά τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από έκρηξη του κινητήρα. Η ANSV, η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας των Πτήσεων, ερευνά τις ακριβείς αιτίες του δυστυχήματος.

«Η Ομοσπονδία, σοκαρισμένη και έκπληκτη, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια, τους φίλους και τις οργανώσεις στις οποίες ήταν μέλη», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της FIN.

Συναγερμός: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος (Video)

Μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδίας συνετρίβη στην πολιτεία Παντζάμπ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες του ατυχήματος. Ενώ, τραγωδία είχαμε στην Γαλλία με τρεις νεκρούς από πτώση ελικοπτέρου.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter φέρεται να απεικονίζει το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους. Το βίντεο απεικονίζει ανθρώπους κοντά στα συντρίμμια του αεροσκάφους από τα οποία αναδύεται καπνός.

Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος (Video)

Ένα πακιστανικό μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη στην πρωτεύουσα του Πακιστάν Ισλαμαμπάντ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αεροπορίας του Πακιστάν. Δεν υπάρχουν πληροφορίες μέχρι στιγμής για νεκρούς.

Μάλιστα, ένα βίντεο αμέσως μετά την πτώση έκανε την εμφάνισή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που φέρεται να δείχνει τη στιγμή που ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν (PAF) συντρίβεται στην πόλη του Ισλαμαμπάντ. Ενώ, τρόμος επικράτησε σε πτήση κατά την προσγείωση ενός αεροπλάνου στην Πορτογαλία!

​Το αεροπλάνο συνετρίβη στα προάστια της πρωτεύουσας του Πακιστάν, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν σπεύσει τον τόπο του ατυχήματος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share