Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έπος: Πιτσιρικάς σε σχολείο της Καλλιθέας «λιποθυμά» την ώρα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Απίστευτο!

1 Ιουνίου 2020 19:37
Έπος: Πιτσιρικάς σε σχολείο της Καλλιθέας «λιποθυμά» την ώρα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα επικό στιγμιότυπο πρόσφερε ένας μαθητής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Καλλιθέας, ο οποίος προσποιήθηκε πως... λιποθύμησε την ώρα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη έλαβε χώρα, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας λειτουργίας των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο πρωθυπουργός επέλεξε να συνομιλήσει τόσο με τους μαθητές, όσο και με τους καθηγητές. Ωστόσο, τις εντυπώσεις «έκλεψε» ένας πιτσιρικάς, ο οποίος ήρθε «τετ-α-τετ» με τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος προ ημερών συγκίνησε για τον πατέρα του, Κωνσταντίνο.

Παρούσα ήταν και η δασκάλα του, η οποία απευθυνόμενη προς τον μικρό και τα υπόλοιπα παιδιά, αναρωτήθηκε αν γνώριζαν ποιος ήταν ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας» απάντησε η ίδια, με τον πιτσιρικά να προσποιείται ότι… λιποθύμησε.

Η αντίδραση του μικρού αγοριού έγινε αντιληπτή και από τον πρωθυπουργό, ο οποίος αντιμετώπισε το όλο συμβάν με πλάκα.

Επική ατάκα Μητσοτάκη σε καταστηματάρχη: «Για δώσε τα αμύγδαλα που με είχες κεράσει και είχε πάει γούρι»

Επική ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε από καταστηματάρχη να τον κεράσει τα αμύγδαλα που του είχαν πάει γούρι προεκλογικά.

Στον Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει ακόμα μία βόλτα και να αφουγκραστεί τις αντιδράσεις τους κόσμου στο άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο.

Ο Πρωθυπουργός πέρασε και από ένα κατάστημα που πουλούσε ξηρούς καρπούς και από το οποίο είχε περάσει προεκλογικά και τον είχαν κεράσει αμύγδαλα.

Το θεώρησε γούρι και χθες, όταν πέρασε από το ίδιο σημείο δεν το ξέχασε...

«Κάτι με είχες κεράσει προεκλογικά. Κάτι αμύγδαλα, θυμάμαι καλά; Για δώσε λίγο, είχε πάει γούρι», έλεγε στον καταστηματάρχη, ο οποίος συμφωνούσε και αμέσως πήρε ένα σακουλάκι το οποίο το γέμισε για να του το δώσει.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 1:25 του παρακάτω videο στο Athensmagazine.gr:

Επίσκεψη στον Πειραιά

Σήμερα άνοιξε και ο κλάδος της εστίασης, κάτι που περίμεναν πολλοί συμπολίτες μας με ανυπομονησία. Ας κάνουμε κι αυτό το βήμα επιστροφής της καθημερινότητάς μας με την ίδια υπεύθυνη στάση που έχουμε κρατήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ας προστατέψουμε όσα έχουμε κερδίσει!

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, May 25, 2020
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share