Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: 6χρονο παιδάκι πέθανε γλιστρώντας από τη λεκάνη

Σοκαριστικό το πού βρέθηκε

1 Ιουνίου 2020 17:29
Ανατριχιαστικό: 6χρονο παιδάκι πέθανε γλιστρώντας από τη λεκάνη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατριχιαστικό είναι αυτό που συνέβη σε μια οικογένεια, με το 6χρονο παιδί της να γλιστρά από την αυτοσχέδια λεκάνη, που είχαν φτιάξει οι γονείς του, με αποτέλεσμα να βιώσει έναν φρικτό θάνατο, αφού πνίγηκε.

Το φοβερό περιστατικό συνέβη στο χωριό Hincesti της Μολδαβίας. Το παιδί χρησιμοποιούσε την εξωτερική τουαλέτα, όταν, άγνωστο με ποιο τρόπο, γλίστρησε και έπεσε μέσα. Το παιδί έχασε την ζωή του με φρικτό τρόπο, καθώς πνίγηκε μέσα στις ακαθαρσίες, ενώ το θρήνο έφερε στην Ηγουμενίτσα ο θάνατος ενός 2χρονου παιδιού.

Οι γονείς αναζητούσαν το παιδί για δυο ημέρες ώσπου η φρικτή αλήθεια ανακαλύφθηκε όταν ανοίχτηκε το αποχετευτικό σύστημα και βρέθηκε η σορός του παιδιού.

Πέθανε ο Κώστας Φρουτάς

Σε ηλικία 62 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Φρουτάς, σύζυγος της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία 1964 Ελένης Γιάχου - Φρουτά. Παράλληλα, τελευταία πράξη του δράματος θα τελεστεί αύριο για τον 28χρονο Γιώργο Σκοτινιώτη από τον Αλμυρό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την περασμένη Πέμπτη.

«Καλό ταξίδι αγόρι μου......σε πρόδωσε η καρδούλα που βοηθούσε όλους τους άλλους......Σ αγαπώ πολύ......», έγραψε αποχαιρετιστήριο μήνυμα η αγαπημένη του Λένα με την οποία ήταν μαζί από νεαρή ηλικία. Η κηδεία του έγινε χθες το μεσημέρι στο Αργυροχώρι Υπάτης.

Διαβάστε το συλλυπητήριο μήνυμα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία:

«Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο του Κώστα Φρουτά συζύγου του αναπληρωματικού μέλους του συμβουλίου μας και υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων Ελένης Γιάχου - Φρουτά. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην αγαπητή μας Λένα για την απώλεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Πέθανε ο Βύρων Σαχαρίδης (Video)

Πλήρης ημερών σε ηλικία 99 ετών απεβίωσε την Τρίτη 26 Μαΐου ο ταξίαρχος (Ι) ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας, Βύρων (Νώτης) Σαχαρίδης, ένας από τους τελευταίους αεροπόρους της γενιάς του ΄40 και βετεράνος πιλότος των Ελληνικών Μοιρών της Μέσης Ανατολής. Θρήνος επικρατεί και στις Ένοπλες Δυνάμεις με τον θάνατο του στρατηγού Κωνσταντίνου Τόπη.

Ως μάχιμος πιλότος δίωξης στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Βύρων Σαχαρίδης πήρε μέρος στις επιχειρήσεις της Βορείου Αφρικής, της Μεσογείου, της Ιταλίας, της Γιουγκοσλαβίας και στην κατεχόμενη Κρήτη μέχρι την απελευθέρωση της Ελλάδας, πετώντας με αεροσκάφη Χάρικεην και Σπιτφάιρ.

Ο ταξίαρχος Βύρων Σαχαρίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1920. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές στο Λεόντειο Λύκειο, τον Σεπτέμβριο του 1939 κατετάγη κατόπιν εξετάσεων στην Σχολή Ικάρων, με την 9η Σειρά. Τον Νοέμβριο του 2019 τιμήθηκε για τη προσφορά του στην πατρίδα από το ΓΕΑ και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο με ειδικό βραβείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share