Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε διάσημος τραγουδιστής (photo-video)

Σοκ

1 Ιουνίου 2020 15:44
Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε διάσημος τραγουδιστής (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος στο Bollywood καθώς σε ηλικία μόλις 42 ετών «έφυγε» από την ζωή ο διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης, Wajid Khan. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό του Τζον Πράιν από επιπλοκές του φονικού ιού σε ηλικία 73 ετών.

Ο Khan άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Μουμπάι, όπου νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες λόγω μιας λοίμωξης στα νεφρά. Πριν από λίγους μήνες είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρών, περνώντας αρκετές ημέρες στην εντατική.

Τα νέα του θανάτου του προκάλεσαν θρήνο στο Bollywood, με τον συνεργάτη του Wajid, Salim Merchant, να δηλώνει στο πρακτορείο PTI: «Είχε πάρα πολλά προβλήματα. Είχε προβλήματα με τα νεφρά του και πριν λίγους μήνες είχε κάνει μεταμόσχευση. Πριν λίγες ημέρες παρουσίασε μια μόλυνση. Ήταν στην εντατική ωστόσο δεν παρουσίασε καμία βελτίωση».

Δημοσιεύμετα μερίδας του Τύπου από την Ινδία, ωστόσο, συνδέουν τον θάνατο του 42χρονου τραγουδιστή με τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν, είτε μέλος της οικογένεις του Khan, είτε από το νοσοκομείο.

Για τον θάνατο του Wajid Khan, έκανε tweet και η μεγαλύτερη star του Bollywood, η Πριγιάνκα Τσόπρα: «Τραγικά νέα. Το μόνο πράγμα που θα θυμάμαι για πάντα θα είναι το γέλιο του. Πάντα χαμογελούσε».

Νεκρός διάσημος τραγουδιστής μόλις 32 ετών - Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο

Θλίψη σκόρπισε στο χώρο της μουσικής και της τέχνης η είδηση του τραγικού θανάτου του γνωστού τραγουδιστή και ράπερ σε ηλικία μόλις 32 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω των social media στα οποία και οι θαυμαστές του έδειξαν την αμέριστη αγάπη τους κάνοντας αναρτήσεις με φωτογραφίες αλλά και με γνωστά τραγούδια του.

Ο λόγος για τον γνωστό ράπερ της Underground μουσικής σκηνής Black The Ripper, ή Νταν Γουεστ, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα.

Ωστόσο, δυστυχώς αυτή δεν είναι η μόνη απώλεια από τον χώρο των τεχνών και του θεάματος, δείτε εδώ τον "ταχύτερο" 16χρονο ηθοποιό που έφυγε απ' τη ζωή λίγα 24ωρα πριν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share