Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Αρνιακός: "Θα ενταθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες"!

Τρομερή κακοκαιρία και τις επόμενες μέρες

1 Ιουνίου 2020 15:22
Τάσος Αρνιακός:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κακοκαιρία ήρθε για να μείνει και δεν λέει να μας αφήσει! Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που ταλαιπωρούν την χώρα μας εδώ και ημέρες και εντάθηκαν σήμερα το πρωί, τις επόμενες ώρες θα γίνουν ακόμα χειρότερα!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Προσοχή στα έντονα φαινόμενα...» - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας τα έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος προειδοποιεί για βροχές και καταιγίδες. Επίσης, σύμφωνα με την πρόγνωση του Νίκου Καντερέ, δεν θα έχουμε τις θερμοκρασίες, που είχαμε στα μέσα του Μάη όσο πρόσφατα νομίζαμε, αφού η κακοκαιρία θα παραμείνει για μερικές ακόμα μέρες.

Πιο αναλυτικά, από τα μέσα προς τα τέλη της εβδομάδας θα αρχίζει να ομαλοποιείται ο καιρός για την εποχή, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο. Παράλληλα, σημειώνει ότι η ζέστη δεν θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα, αλλά γύρω στους 32 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωσή του:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με καταιγίδες, βροχές και χαλάζι - Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε σήμερα. Τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» σήμερα και αύριο, Τρίτη σε περιοχές της χώρας. Επίσης, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, σήμερα και αύριο χρειάζεται προσοχή καθώς θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες και έντονα φαινόμενα.

Αναλυτικά, ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις αναμένονται:

α. Σήμερα Δευτέρα (01-06-2020), στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη (κυρίως στα ανατολικά).

β. Αύριο Τρίτη (02-06-2020), τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά της υπόλοιπης χωράς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share