Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βασίλης Τσεκούρας: Κρίσιμες ώρες στην ΜΕΘ - Οι τελευταίες εξελίξεις

Δύσκολες στιγμές

1 Ιουνίου 2020 13:54
Βασίλης Τσεκούρας: Κρίσιμες ώρες στην ΜΕΘ - Οι τελευταίες εξελίξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες στην υγεία του Βασίλη Τσεκούρα, του δημοσιογράφου του Open, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην μάχη που δίνει μετά και το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Αισιόδοξοι φαίνονται οι γιατροί για την κατάσταση του δημοσιογράφου του οικονομικού ρεπορτάζ. Ο ίδιος ένιωσε την Παρασκευή (29/05) το βράδυ, έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Μετά το πρώτο χειρουργείο ο Βασίλης Τσεκούρας νοσηλεύεται σε κρεβάτι Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η κατάστασή του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Δείτε τι έλεγαν οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του.

«Κράτα γερά, φίλε μου»: Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της Χριστίνας Βραχάλη στον Βαγγέλη Τσεκούρα που δίνει μάχη στην εντατική

Ώρες αγωνίας για νεαρό δημοσιογράφος, καθώς στη μονάδα εντατικής θεραπείας βρίσκεται ο Βαγγέλης Τσεκούρας μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε όταν διαγνώστηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν μετά από έντονες ενοχλήσεις ο δημοσιογράφος του Open οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε αναγκαίο να μπει στο χειρουργείο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος σήμερα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε ακόμη μια επέμβαση με τους γιατρούς να εμφανίζονται αρκετά αισιόδοξοι για την κατάστασή του.

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση αυτή θορύβησε τους συναδέλφους του που εύχονται να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημά του.

Η καλή του φίλη και συνάδελφος, Χριστίνα Βραχάλη, θέλοντας να του στείλει τη θετική της ενέργεια μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έγραψε, «Κράτα γερά, φίλε μου… @v.tsekouras Αφού ξέρεις, εμείς είμαστε Ζορό, δεν μασάμε από εντατικές και νοσοκομεία… Είμαστε όλοι μαζί σου και περιμένουμε να γυρίσεις ».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share