Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο ηθοποιός που κρυβόταν πίσω από το παιδικό " Ο Τόμας το τρενάκι"

Θλίψη

1 Ιουνίου 2020 12:28
Πέθανε ο ηθοποιός που κρυβόταν πίσω από το παιδικό

Ο Μάικλ Αντζέλης, ο οποίος κρυβόταν πίσω από το παιδικό " Ο Τόμας το τρενάκι", πέθανε στα 68 έτη του. Το γραφείο του ηθοποιού επιβεβαίωσε ότι πέθανε «ξαφνικά» στο σπίτι του, το Σάββατο 30 Μαΐου.

Ο εκπρόσωπός του είπε: "Ο Μάικλ πέθανε χθες από καρδιακή προσβολή που ήταν πολύ ξαφνική. Ήταν στο σπίτι με τη σύζυγό του και δεν είχε καμία προειδοποίηση." Ακόμα ένα θάνατος που έχει συγκλονίσει, μετά από το θάνατο μέλους του συγκροτήματος των KISS.

Ο Αντζέλης γεννήθηκε στο Λίβερπουλ το 1952 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970 σε παραστάσεις όπως οι Z Cars, Thirty-Minute Theatre και Coronation Street.

Εκτός από το ότι έδωσε τη φωνή του στο "Τόμας το τρενάκι", συγκεκριμένα στον Ρίνγκο Σταρ μεταξύ του 1991 και του 2012, εμφανίστηκε σε κωμωδίες όπως το The Liver Birds and Luv, και τα τηλεοπτικά δράματα Boys From The Blackstuff και Auf Wiedersehen, Pet, και έκανε επίσης εμφανίσεις σε Casualty, The Bill, Holby City και Heartbeat.

Θρήνος για τον 28χρονο Γιώργο Σκοτινιώτη

Τελευταία πράξη του δράματος για τον 28χρονο Γιώργο Σκοτινιώτη από τον Αλμυρό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την περασμένη Πέμπτη, λίγες μέρες μετά από ακόμα μια τραγωδία στην περιοχή.

Τον 28χρονο, το άγγελμα θανάτου του οποίου προκάλεσε σοκ στον Αλμυρό, βρήκε στο κρεβάτι του χωρίς τις αισθήσεις του η μητέρα του η οποία ειδοποίησε άμεσα το Κέντρο Υγείας της περιοχής. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών να κρατήσουν τον νεαρό άντρα στη ζωή, εκείνος κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και την τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του 28χρονου θα τελεστεί μεθαύριο, Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 2 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Αλμυρού.

Βόλος: Πέθανε γιατρός κατά τη διάρκεια της εφημερίας του

Αναστάτωση επικρατεί μετά από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 42χρονου γιατρού στον Βόλο, κατά την διάρκεια της εφημερίας του.

Σοκ προκάλεσε η είδηση, ενώ παράλληλα οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην χώρα αυξάνονται. Ο γιατρός που έκανε την ειδικότητά του ως αναισθησιολόγος στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο Βόλου, πήγε το πρωί στην δουλειά του και το μεσημέρι κλήθηκε στο Τμήμα Επειγόντων για να εξετάσει ασθενή που χρειαζόταν διασωλήνωση. Ο 42χρονος γιατρός εξέτασε τον ασθενή και όταν κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί στη ΜΕΘ, επέστρεψε στο Τμήμα Αναισθησιολογίας του νοσοκομείου.

Λίγο αργότερα, νοσηλεύτρια που πήγε στο γραφείο του περίπου στις 15:30, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις προκειμένου να παραστεί σε νέο περιστατικό, τον βρήκε νεκρό.

Ο 42χρονος γιατρός ήταν παντρεμένος και είχε δύο ανήλικα παιδιά, και δεν έπασχε από κανένα νόσημα. Η καταγωγή του ήταν από την Δράμα, διέμενε στην Νέα Ιωνία και σε λίγους μήνες θα ολοκλήρωνε την ειδικότητά του στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share