Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες

Ήταν εν κινήσει

31 Μαΐου 2020 20:12
Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες

Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, κάτι που προκάλεσε μηχανική βλάβη στο αμάξι αλλά και ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε πριν λίγο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Ασπρόπυργου. Το αμάξι ήταν εν κινήσει όταν έπιασε φωτιά. Εκτός από τον οδηγό ίσως να βρισκόταν μέσα ένα ακόμη άτομο. Και οι δύο σύμφωνα με τον Alpha πρόλαβαν να βγουν από το όχημα.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, έλεγξαν αν βρίσκεται κάποιος μέσα στο όχημα και λίγο αργότερα έσβησαν τη φωτιά. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της.

Όλα δείχνουν πως την φωτιά την προκάλεσε μηχανική βλάβη, ωστόσο η τροχαία θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.

Νέο τροχαίο στην Αττική - Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική οδό

Νέο τροχαίο σημειώθηκε στην Αττική, με την Αστυνομία να διακόπτει την κυκλοφορία στην Εθνική οδό το βράδυ της Τετάρτης (13/5).

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω τροχαίο ατυχήματος διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού, από τον κόμβο της Μαλακάσας προς το hotspot, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες από το τροχαίο, ενώ νωρίτερα υπήρξε σοβαρό ατύχημα στην Αθηνών-Σουνίου.

Αδιανόητη καραμπόλα στην Αθηνών-Λαμίας - Ένας τραυματίας στην Νέα Φιλαδέλφεια

Αδιανόητη καραμπόλα σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, με έναν άνδρα μάλιστα να έχει τραυματιστεί στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με την Τροχαία, έγινε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων και αυτή τη στιγμή έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένας ελαφρά τραυματίας, ενώ στην Κρήτη χαροπαλεύουν μάνα και κόρη στο σοκαριστικό τροχαίο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share