Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις με την 14χρονη που πέθανε στην Σαντορίνη - Είχε καταναλώσει δύο μπουκάλια αλκοόλ

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές;

31 Μαΐου 2020 17:56
Εξελίξεις με την 14χρονη που πέθανε στην Σαντορίνη - Είχε καταναλώσει δύο μπουκάλια αλκοόλ

Εξελίξεις με την υπόθεση της 14χρονης που έχασε τη ζωή της πέρσι στην Σαντορίνη, αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις έφεραν στο φως νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΜΑΖΙ ΣΟΥ με την Τατιάνα Στεφανίφου, η δηλητηρίαση από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, είναι η επίσημη αιτία θανάτου της Κατερίνας, ενώ την ίδια ώρα εξελίξεις έχουμε και για την άτυχη 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

"Έφυγε" στις 28 Μαΐου 2019.

Το κορίτσι ήταν καλεσμένο σε πάρτι γενεθλίων στενής φίλης. “Βασικά δεν ήθελα να την αφήσω να πάει. Κάτι μου έλεγε μην τη στείλεις. Και μου έλεγε μαμά είναι η τελευταία φορά που θα πάω σε αυτά τα παιδιά”. Αυτά έλεγε με κλάματα η μητέρα της, μη μπορώντας να πιστέψει όσα συνέβησαν…

Σύμφωνα με την ίδια, την ημέρα που έγινε το κακό, εκείνη έπαιρνε τηλέφωνο το παιδί της και της έλεγαν ότι ήταν τουαλέτα ενώ το παιδί στην πραγματικότητα, ήταν αναίσθητο και αβοήθητο.

“Μου λέγαν ότι είναι τουαλέτα το παιδί και το παιδί ήταν νεκρό… Ξανάπαιρνα στο κινητό και στο τέλος το έπιασε η φίλη της και μου είπε ότι το παιδί το πήγαιναν στο νοσοκομείο. Εγώ όταν έφτασα εκεί το παιδί ήταν νεκρό” είπε η μάνα.

Επίθεση με βιτριόλι: "Ανέβηκε μια κοπέλα από τα σκαλιά και μέχρι να..." - Η θεία της 34χρονης Ιωάννας αποκαλύπτει

Η θεία της 34χρονης Ιωάννας από την Καλλιθέα, μίλησε στο ΣΚΑΙ και αποκάλυψε τα πάντα για την ανιψιά της. Τι είπε για την ψυχολογία που είχε τον τελευταίο καιρό, αλλά και για τη "μαυροφορεμένη" γυναίκα;

Την ώρα που οι αστυνομικές αρχές αναζητούν να βρουν τη γυναίκα με την κουκούλα -δείτε εδώ όσα ανέφερε ένας μάρτυρας-, η θεία της όμορφης κοπέλας, σπάει τη σιωπή της και μιλάει για την ανιψιά της.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω όσα είπε:

"Η Ιωάννα ήταν ένα αγαπητό παιδί, πρόσχαρο, ευγενικό και καλοσυνάτο. Δεν ξέρω τι συνέβη. Εγώ συνέχεια την συμβούλευα γιατί η μητέρα της είναι στο χωριό. Την είχα σαν κόρη μου και την αγαπούσα πάρα πολύ…" και κατόπιν πρόσθεσε: "Δεν μου είχε πει ότι την προβληματίζει κάτι ιδιαίτερα. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες την είδα κάπως και την ρώτησα τι συμβαίνει. Μου είπε ότι όλα ήταν καλά. Τόσο μίσος για την Ιωάννα δεν ξέρω γιατί…".

"Πριν από δύο εβδομάδες δεν πήγε για δουλειά, για να με βοηθήσει και να μου κάνει παρέα, αλλά δεν την ρώτησα πιο πολλά… Δεν μοιραζόταν μαζί μου πράγματα. Εγώ μερικά πράγματα τα καταλάβαινα. Δεν την ρώτησα ποιο θέμα την απασχολούσε… Με τη νέα της δουλειά ήταν πολύ ευχαριστημένη. Ήταν πολύ καλά…Ήταν πολύ προσεκτική και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Κλειστός άνθρωπος μπορεί να ήταν με τους συγγενείς, αλλά με τις φίλες θα έλεγε σίγουρα περισσότερα. Με την κόρη μου δεν έκανε ιδιαίτερη παρέα…", επεσήμανε η ίδια.

Τι της είπε η Ιωάννα όταν την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο;

"Ανέβηκε μια κοπέλα από τα σκαλιά και μέχρι να αντιδράσω μου έριξε ένα υγρό στο πρόσωπο. Δεν ήξερε ακριβώς τι είναι. Ήθελε να κάνει σε κάποιον κακό. Δεν πρόλαβε να δει ποια ήταν το κορίτσι, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν μου την περιέγραψε, αλλά μου είπε ότι φορούσε μάσκα…", είπε η θεία της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share