Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ρουβίκωνας: Πέταξαν τρικάκια έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Προχώρησαν σε 9 προσαγωγές

31 Μαΐου 2020 17:46
Ρουβίκωνας: Πέταξαν τρικάκια έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Μέλη του «Ρουβίκωνα» περνώντας με περίπου 20 μηχανές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, πέταξαν τρικάκια, το απόγευμα της Κυριακής.

Το συμβάν έγινε λίγο πριν από τις 16:00. Τα μέλη της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης πέταξαν φυλλάδια που έγραφαν «Η κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει» και εξαφανίστηκαν προς το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 9 προσαγωγές. Μάλιστα πριν λίγες μέρες επεισόδια και εντάσεις σημειώθηκαν και στα Εξάρχεια.

Σοκ: Δολοφονήθηκε από την φίλη του διάσημος άνδρας του αντιεξουσιαστικού χώρου

Σοκ προκαλεί η είδηση, ότι διάσημος άνδρας του αντιεξουσιαστικού χώρου δολοφονήθηκε από την φίλη του, με τον ίδιο να βρίσκεται σήμερα (7/5) νεκρός στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο νέος άνδρας δέχθηκε μια μαχαιριά από τη 42χρονη με την οποία συζούσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ την ίδια ώρα η χώρα συγκλονίζεται από το φονικό στα Ανώγεια.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για απείθεια, πρόκληση φθορών και αντίσταση και αποτελούσε ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα των Εξαρχείων. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, λογομάχησε με τη σύντροφό του, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη δικογραφία, εκείνη να τον μαχαιρώσει.

Η 42χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Έγκυος η 21χρονη που δολοφονήθηκε από τον αδελφό της - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρεις για την οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Κλαυδιά, στην Κύπρο, το απόγευμα της Τρίτης, με μια 21χρονη κοπέλα να βρίσκει τραγικό θάνατο από σφαίρα από το όπλο του αδελφού της! Παράλληλα, τρομακτικές είναι οι εξελίξεις και με την την υπόθεση του 35χρονου serial killer Νίκου Μεταξά

Όπως ανέφερε ο αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, η κοπέλα είχε τα γενέθλια της και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν δύο μηνών έγκυος.

Για τον θάνατο της 21χρονης συνελήφθη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ο 23χρονος αδελφός της, καθώς από το δικό του όπλο έφυγε η μοιραία σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής της κοπέλας. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το τουφέκι του εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα, η οποία καθόταν απέναντι του στο σαλόνι του σπιτιού τους, επιφέροντας τον άμεσο θάνατο της, όπως μετέδωσε το sigmalive.com.

Σήμερα, Τετάρτη, ο 23χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου που εξέδωσε διάταγμα 8ημερης κράτησής του. Κατά την ανάκρισή του, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι μετέβη σε προγραμματισμένη βολή της μονάδας του σε στρατόπεδο και κατά τη διάρκεια της βολής το όπλο τους παρουσίασε εμπλοκή. Ο οπλουργός της μονάδας τον συμβούλεψε να το καθαρίσει όταν επιστρέψει στο σπίτι, όπου και συνέβη η τραγωδία.

Ωστόσο, σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις της αστυνομίας που επικαλείται το κυπριακό ΜΜΕ, προέκυψε ότι στις 5 Μαΐου, η Μονάδα δεν είχε προγραμματισμένη βολή. Από το σπίτι του 23χρονου, παραλήφθηκε στρατιωτικός εξοπλισμός και σακούλα με 200 σφαίρες. Από την καταμέτρηση που έγινε, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν 8 σφαίρες, ενώ θα γίνει βαλλιστικός έλεγχος του όπλου. Την ίδια στιγμή, ο νεαρός θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share