Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Μάρτυρας "κλειδί" - " Η μαυροφορεμένη έχει μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια..."

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα

30 Μαΐου 2020 22:00
Επίθεση με βιτριόλι: Μάρτυρας

Μέσα από σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1, έγινε γνωστό πως ένας αυτόπτης μάρτυρας, είδε την μαυροφορεμένη που έκανε την επίθεση με βιτριόλι και έδωσε στην αστυνομία, μια ακριβή περιγραφή για την εμφάνισή της και τα ρούχα που φορούσε.

Ένας καταστηματάρχης στην περιοχή από έγινε η επίθεση υποστηρίζει ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη δράστιδα, ενώ λέει ότι την άγγιξε, χωρίς φόβο. Οι έρευνες φαίνεται να προχωράνε και από Δευτέρα ανοίγουν και τα κινητά, ενώ οι αρχές επικεντρώνονται σε μια συγκεκριμένη γυναίκα.

«Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η “φυγή” της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε», είπε αρχικά.

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», ήταν τα λόγια του, ενώ η αστυνομία έχει ήδη βρει το επόμενο στοιχείο με το οποίο θα ασχοληθεί για τον εντοπισμό της γυναίκας.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα κινητά κάποιων προσώπων θα "δείξουν" τη "μαυροφορεμένη" γυναίκα

Οι αστυνομικές αρχές, αναμένουν τις αναλύσεις από τα ίχνη των κινητών τηλεφώνων, κάποιων προσώπων που δείχνουν τις διαδρομές τους εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, λίγο πριν την επίθεση με βιτριόλι προς το πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας.

Η ειδική ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, έχει καταλήξει στο ποια είναι η πιθανή γυναίκα που έκανε την επίθεση με βιτριόλι, καθώς από τον κύκλο των πέντε ύποπτων γυναικών, υπάρχει μια που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Όμως, οι εκτιμήσεις, δεν μπορούν να στηρίξουν κατηγορίες και να την τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να στείλουν τη δικογραφία στη Δικαιοσύνη. Έτσι, ψάχνουν στοιχεία μέσα από καταθέσεις και επιστημονικά δεδομένα, δηλαδή καρέ από κάμερες και ίχνη από κινητά τηλέφωνα.

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά τη φρικαλέα επίθεση με θειικό οξύ σε βάρος της Ιωάννας, η 34χρονη συνεχίζει να δίνει τη μάχη μέσα από τη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share