Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Κινείται νομικά ενάντια σε αυτούς που έγραψαν πως πέθανε ο γιος του

Fake news

30 Μαΐου 2020 19:00
Άδωνις Γεωργιάδης: Κινείται νομικά ενάντια σε αυτούς που έγραψαν πως πέθανε ο γιος του

Κινείται νομικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτούς που έγραψαν πως πέθανε ο γιος του.Έξαλλος με το fake news είναι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η κακοήθεια και πολιτική αντιπαλότητα φαίνεται να μην έχουν όρια. Όπως "καταγγέλλει" ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποίησε ανάρτηση η οποία αναφέρεται στο “θάνατο” του γιου του επειδή δεν λειτουργεί το Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο νοσοκομείο Αγία Σοφία! Μετά από ξέσπασμα του για τα voucher, αποτελεί ακόμα ένα γεγονός που τον συντάραξε.

Ο υπουργός κ. Γεωργιάδης απάντησε με δική του ανάρτηση γράφοντας ότι “Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση”. Άλλωστε είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει.

Δείτε την ανάρτηση:

«Δε θα αντέξουμε, θέλουμε να...» - Το μεγάλο ξέσπασμα του Λευτέρη Λαζάρου

Σε μέγαλο ξέσπασμα προχώρησε ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος έβγαλε τη δική του κραυγή αγωνίας για την κρίση, που χτύπησε τον χώρο της εστίασης εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο διάσημος σεφ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επέμενε πως όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη, γνωρίζοντας τον αντίλογο από τον έμπειρο μάγειρα, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική γαστρονομία, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε ποια 28χρονη τον κάνει να χαμογελά.

«Θέλουμε να ανοίξουν τα εστιατόρια, είναι η προβολή της χώρας μας. Θέλουμε να βγάλουμε τον κόσμο από τα σπίτια», τόνισε ο Λευτέρης Λαζάρου.

Αναφερόμενος στα μέτρα της κυβέρνησης, τόνισε «Δεν θέλω έναν εργαζόμενο συνεργάτη μου με ένα επίδομα από το κράτος, το κράτος το θέλω δίπλα μου. Έχω βάλει πλάτη όπου με χρειάστηκε».

Ταυτόχρονα ανέφερε το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με εναλλάξ τους εργαζόμενους ανά δεκαπενθήμερο.

Ο κ. Λ. Λαζάρου ζήτησε η επιδότηση των ενοικίων να επεκταθεί χρονικά καθώς το 60%-40% είναι δυσβάστακτο. Η χρονική επέκταση, σημείωσε ότι θα δώσει αναπνοές στους επιχειρηματίες για να κάνουν ένα μικρό ταμείο και να μπορέσουν να αντέξουν.

Απαντώντας ο υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης, είπε ότι αν επεκταθεί η επιδότηση ενοικίου στους επιχειρηματίες θα έχουν πρόβλημα οι ιδιοκτήτες ακινήτων και ζήτησε από τους επιχειρηματίες να βάλουν πλάτη.

«Σε αυτή τη φάση θα βάλουμε όλοι πλάτη, έτσι θα πάμε μπροστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Α. Γεωργιάδης.

Ο κ. Λαζάρου στη συνέχεια του έθεσε το ερώτημα «Θέλετε μαγαζιά ανοιχτά και νοικοκυραίους ενοικιαστές ή άδεια μαγαζιά και κλειστά για τους ιδιοκτήτες τους;».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share