Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Αυτό το μωρό πέθανε 2 ώρες μετά από τη γέννα - Η ιστορία του έχει σοκάρει

Δεν τα κατάφερε

30 Μαΐου 2020 13:28
Αυτό το μωρό πέθανε 2 ώρες μετά από τη γέννα -  Η ιστορία του έχει σοκάρει
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Αυτό το μωρό πέθανε 2 ώρες μετά από τη γέννα και βύθισε σε θλίψη τους γονείς του. Η ιστορία του έχει συγκλονίσει όλο το διαδίκτυο.

Ένα μωρό ήταν αυτό που ονειρευόταν η Αλίσσα Γιάνγκ από το Winchester του Kentucky όταν ερωτεύτηκε τον άντρα της, Τζάστιν, ενώ ήταν ακόμα έφηβοι. Ήταν ήδη ζευγάρι για 6 χρόνια και ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να αποκτήσουν ένα μωρό.

Όταν η Αλίσσα έμαθε πως ήταν έγκυος, το ζευγάρι χάρηκε πάρα πολύ αλλά ήξεραν επίσης πως έπαιρναν ένα μεγάλο ρίσκο. Η Αλίσσα πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και διαβήτη τύπου 2 και ο κίνδυνος για επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν πολύ μεγάλος. Έχουμε δει πολλά περίεργα να γίνονται σε μια εγκυμοσύνη, ακόμα και να γεννιέται μωρό με δύο στόματα και δύο γλώσσες.

Αποφάσισαν να δεχτούν το ρίσκο και προσπάθησαν να κάνουν ότι μπορούν για να σιγουρέψουν πως το αγέννητο μωρό τους θα παρέμενε όσο υγιές γινόταν. Στον υπέρηχο φάνηκε πως το μωρό τους ήταν κορίτσι και την ονόμασαν Σκάρλετ. Την 6η μέρα της 19ης εβδομάδας, η Αλίσσα πέρασε από μία εξέταση ρουτίνας και όλα φαινόντουσαν καλά.

Ζύγιζε όσο έπρεπε, ήταν σε καλό στάδιο της ανάπτυξής της και τίποτα δεν έδειχνε ανησυχητικό. Αλλά λίγες μέρες αργότερα, άρχισε ξαφνικά στην 20η εβδομάδα να έχει πόνους στην κοιλιά.

Ο πόνος έγινε τόσο έντονος που πλέον δεν μπορούσε να τον αντέξει. Κάλεσε ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί είδαν πως είχε πρόωρες συσπάσεις. Το σώμα της προσπαθούσε να μπει σε τοκετό πολύ νωρίς. Εάν αυτό συνέβαινε, η κόρη τους θα είχε βέβαιο θάνατο.

Ένας υπέρηχος έδειξε πως όλα πήγαιναν καλά με την κόρη τους και πως δεν υπήρχε λόγος που το σώμα της το έκανε αυτό. Της έδωσαν μαγνήσιο ελπίζοντας να την σώσουν, αλλά τίποτα δεν βοηθούσε. Τελικά, στην 20η εβδομάδα της κύησης, η Αλίσσα έφερε στον κόσμο το μικρό της κορίτσι.

πρόωρο μωρό

Οι γονείς της ήξεραν πως η Σκάρλετ δεν θα επιβίωνε για πολύ. Ήταν πολύ μικρή και αδύναμη. Το νεαρότερο πρόωρο μωρό που είχε επιβιώσει είχε γεννηθεί στις 22 εβδομάδες.

Έτσι, κάλεσαν τους συγγενείς τους να έρθουν στο νοσοκομείο και να γνωρίσουν την κόρη τους. Αυτή ήταν και η ευκαιρία της να την αποχαιρετήσουν. Αλλά τουλάχιστον είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με την κόρη τους.

Κατάφεραν να κρατήσουν για λίγο στα χέρια τους την κόρη τους αλλά στο τέλος την είδαν να αφήνει την τελευταία της ανάσα. Ήταν μία εμπειρία γεμάτη χαρά, ανακούφιση και πολύ πόνο.

Η ζωή της μπορεί να ήταν σύντομη αλλά ήταν γεμάτη αγάπη. Η Αλίσσα θέλει τώρα να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους με σκοπό να αντιμετωπίσουν όλον αυτό τον πόνο που κρατάνε μέσα τους.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share