Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πεντέλη: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Τραυματίστηκε ο οδηγός

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

30 Μαΐου 2020 13:10
Πεντέλη: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Τραυματίστηκε ο οδηγός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αυτοκίνητο έπεσε το πρωί του Σαββάτου σε γκρεμό 30 μέτρων στην περιοχή Καραντά Πεντέλης Αττικής. Αμέσως, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 80χρονο οδηγό από το όχημα, ενώ στη συνέχεια το ασθενοφόρο τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό, λόγω τραυμάτων που έφερε στο σώμα του.

Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Δείτε την ανάρτηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας παρακάτω:

24χρονος μεθυσμένος οδηγός σκότωσε πεζό, τον διαμέλισε και πήγε να πιει σε μπαρ!

Ένας 24χρονος μεθυσμένος οδηγός σκότωσε πεζό, τον διαμέλισε και κατέληξε στο να πίνει σε μπαρ!

Συγκεκριμένα ο Πολ Τζόσεφ Γκαρσία οδηγούσε στους δρόμους του Τέξας μεθυσμένος όταν παρέσυρε έναν άνδρα που έσπρωχνε ένα καροτσάκι με ψώνια, κόβοντας το νήμα της ζωής του. Ένα φρικιαστικό έγκλημα εκτυλίχθηκε στη Νότια Καρολίνα με τον 17χρονο Λεβί Νόργουντ να σκοτώνει την 34χρονη μητέρα του και τον μικρό του αδερφό του.

Ο οδηγός κατέβηκε από το όχημά του, πήρε το παραμορφωμένο πτώμα, το έβαλε στη θέση του συνοδηγού και οδήγησε για περίπου ένα χιλιόμετρο, καταλήγοντας σε ένα μπαρ.

Ο πεζός έπεσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ κάποια μέλη του σώματός του κόπηκαν. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον μεθυσμένο να παρκάρει το αμάξι του και να μπαίνει σε ένα μπαρ. Κίνησε τις υποψίες των θαμώνων καθώς δεν φορούσε παπούτσια και όπως ήταν αναμενόμενο δεν του σέρβιραν αλκοόλ και κάλεσαν την Αστυνομία.

Πάνω στο σώμα του Γκαρσία βρέθηκε γενετικό υλικό που ταιριάζει με αυτό του θύματος που ήταν στη θέση του συνοδηγού. Το τεστ έδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία όπως αναφέρει η New York Post.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share