Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

"Θρίλερ" με το θάνατο του ηθοποιού - Νέες αποκαλύψεις από την εκπομπή "Φως στο Τούνελ"

Ξανά, μετά από καιρό!

30 Μαΐου 2020 09:44
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μετά από καιρό, η εκπομπή του Alpha, "Φως στο Τούνελ", έφερε ξανά στο παρασκήνιο το "θρίλερ" του νεαρού ηθοποιού που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στην κάμερα του "Τούνελ" μίλησαν η μητέρα, η αδελφή του άτυχου Στράτου, αλλά και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης που όρισαν τεχνικό σύμβουλο. Ο ιατροδικαστής μίλησε για τα ευρήματα στο άψυχο σώμα του θύματος, αλλά και για τα "στοιχεία που παραξενεύουν".

"Είχε υποστεί κακώσεις όσο ήταν ακόμα εν ζωή. Μπορεί να έγιναν στην προσπάθεια των δραστών να τον ακινητοποιήσουν. Ο θάνατος συνέβη σε ένα άλλο σημείο και ο νέος μεταφέρθηκε αλλού. Αυτό από μόνο του κάτι κρύβει. Δηλητηριάστηκε. Είχε πολλαπλές ναρκωτικές ουσίες μέσα του με αντιφατικές δράσεις και με διάφορους τρόπους λήψης. Βρέθηκαν ακόμα και στο στομάχι του. Μετακινήθηκε κοντά τρεις φορές μέχρι να τοποθετηθεί στην τελική θέση μέσα στο όχημά του. Είναι πολλά τα στοιχεία που παραξενεύουν και αναμένουμε ακόμα τα υπόλοιπα αποτελέσματα των εξετάσεων", είπε.

Η αδελφή του Στεφανία Βαλσαμίδη, είπε στην εκπομπή:

"Από την αρχή η αστυνομία δεν έδειξε το ενδιαφέρον που χρειαζόταν. Προχωρήσαμε σε μήνυση για να αναλάβει ο Εισαγγελέας και να πιέσει τις Αρχές. Εγώ με τη μητέρα μου λέγαμε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έχουν βρεθεί αποτυπώματα και DNA. Έχουν εντοπιστεί κλήσεις και στίγματα των κλήσεων, κάτι το οποίο δείχνει με ποιους ανθρώπους ήρθε σε επαφή. Οι εξετάσεις που βγήκαν, δείχνουν δηλητηρίαση."

Η μητέρα του ηθοποιού κάνει λόγο για μια οργανωμένη ενέργεια.

"Ήταν παγίδα θανάτου, δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, γι’ αυτό και τον μετακίνησαν αρκετές φορές σε διαφορετικά σημεία. Είμαι ζωντανή νεκρή, εγώ και το παιδί μου. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια, το δικαιούμαστε…"

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και η μαρτυρία μιας γυναίκας στο "Τούνελ" που είχε δει το μαύρο Fiat του θύματος παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι της στο Χαλάνδρι τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Η γυναίκα έγραψε στο ημερολόγιο τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, που αργότερα διαπιστώθηκε πως ανήκε στον Στράτο.

Τα ίχνη του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη 34 χρόνων, είχαν χαθεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου από το Περιστέρι όπου έμενε. Μία εβδομάδα μετά, ξημερώματα Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου που θα τον αναζητούσε το "Τούνελ", βρέθηκε νεκρός στο Παλαιό Ψυχικό "καθισμένος" στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του.

Πηγή: anikolouli

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share