Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στη Βούλα – Σκότωσαν άνδρα έξω από το σπίτι του

Έστησαν καρτέρι θανάτου

29 Μαΐου 2020 22:35
Πυροβολισμοί στη Βούλα – Σκότωσαν άνδρα έξω από το σπίτι του

Πυροβολισμοί έπεσαν στη Βούλα, από τους οποίους ένα άνδρας έπεσε νεκρός έξω από το ίδιο του το σπίτι. Συναγερμός σε όλη την περιοχή.

Άγνωστοι είχαν στήσει "ραντεβού" θανάτου σε έναν αλλοδαπό έξω από το σπίτι στην οδό Δωδεκανήσου 14 στη Βούλα, και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι με δυο σφαίρες. Να σημειωθεί ότι πυροβολισμοί έπεσαν νωρίτερα μέσα στη μέρα και στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα του εμπορίου. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Photo:intime

Χαμός με αστυνομικό: Δικογραφία εναντίον του για άσκοπους πυροβολισμούς

Χαμός επικρατεί με αστυνομικό στο Αγρίνιο, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς.

Ο γνωστός συνδικαλιστής του Σώματος, Γιώργος Καλλιακμάνης, βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης (12/5) μαζί με τον αδερφό του σε αγροτική περιοχή στον Δρυμώνα Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του, όπου έκαναν στάση με το αυτοκίνητο σε μία πηγή, ενώ σε ένα πρόσφατο απίθανο περιστατικό, πατέρας και γιος... έφαγαν έναν αστυνομικό.

«Εκεί μας επιτέθηκαν δύο τσομπανόσκυλα. Ηταν δύο άγρια σκυλιά, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε. Εβγαλα το όπλο και πυροβόλησα έξι φορές. Στη συνέχεια, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», κατέθεσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Νεαρός που μένει σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σημείο των πυροβολισμών, συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. και έκανε καταγγελία στην Αστυνομία. Έτσι η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του. Οι πυροβολισμοί έπεσαν από το υπηρεσιακό όπλο του Γιώργου Καλλιακμάνη, ο οποίος ενημερώθηκε από τους συναδέλφους του και μετέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ασφάλεια για να δώσει κατάθεση. «Στο σημείο των πυροβολισμών δεν υπήρχαν σπίτια και δεν κινδύνεψε κανείς από τους πυροβολισμούς», υποστήριξε ο Καλλιακμάνης.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share