Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

11χρονη έπεσε από γέφυρα 60 μέτρων

Σοκ

29 Μαΐου 2020 13:29
11χρονη έπεσε από γέφυρα 60 μέτρων
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

11χρονο κορίτσι έπεσε από μια γέφυρα 60 μέτρων και υπέστη κάταγμα στη σπονδυλική του στήλη. Ενώ, μία γέφυρα μήκους 260 μέτρων κατέρρευσε στη Βόρεια Ιταλία.

Το νεαρό κορίτσι έπεσε σε ένα από τα κενά που υπάρχουν μεταξύ των γυάλινων σανιδών της γέφυρας και κατέληξε στο έδαφος, καθώς η ζώνη ασφαλείας που φορούσε, απέτυχε να το συγκρατήσει. Σύμφωνα με αναφορές στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το σκοινί που συγκρατούσε τη ζώνη ασφαλείας, κόπηκε και η 11χρονη έπεσε από, σχεδόν, 60 μέτρα στο δάσος που βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα.

Πέρα από το κάταγμα στη σπονδυλική στήλη, το άτυχο κορίτσι υπέστη ακόμα διάσειση, τραυματισμούς στους πνεύμονες, κατάγματα στους θωρακικούς και οσφυϊκούς σπονδύλους, και θεωρείται τυχερό που δεν έχασε τη ζωή του.

6χρονο κοριτσάκι πέφτει με το ποδήλατό του πάνω σε ζευγάρι - Αυτό που ακολουθεί θα σας σοκάρει... (Video)

Ένα 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από το ποδήλατό του επειδή ένα ζευγάρι που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του αρνήθηκε να αφήσει χώρο στο παιδί για να περάσει. Ενώ, μια συγκινητική στιγμή εξελίσσεται σε ένα άλλο βίντεο με ένα τυφλό κοριτσάκι να βλέπει για πρώτη φορά την μητέρα του.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail,το κοριτσάκι ακούγεται να φωνάζει «με συγχωρείτε» στον άνδρα και τη γυναίκα που περπατούν με το σκύλο τους σε πάρκο του Νότιγχαμσαϊρ της Βρετανίας, για να κάνουν στην άκρη και να περάσει. Αλλά κανείς από τους δύο δεν κουνιέται και το κορίτσι προσπαθεί να ισορροπήσει με το ποδήλατο ανάμεσά τους και τελικά πέφτει και χτυπάει τον άνδρα στο πόδι του.

Στη συνέχεια, το κοριτσάκι βάζει τα κλάμματα ενώ ο άνδρας πετάει κάτω το ποδήλατό της και φεύγει. Αφού η μικρή έπεσε, ο πατέρας της ζήτησε εξηγήσεις στον άνδρα λέγοντάς του ότι το παιδί «φώναξε με συγχωρείτε αρκετές φορές» προκειμένου να κάνετε χώρο.

Η μητέρα της, που ανάρτησε το περιστατικό στα social media είπε ότι η κόρη της έχει φοβηθεί και ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας που περπατούσε με τον σκύλο του είπε «εντάξει και τι έγινε;» αφότου το κοριτσάκι έπεσε και έβαλε τα κλάματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share