Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μακάβριο: 61χρονη κράταγε το πτώμα της γιαγιάς της 16 χρόνια στην κατάψυξη για να... (Video)

Φρίκη

29 Μαΐου 2020 12:38
Μακάβριο: 61χρονη κράταγε το πτώμα της γιαγιάς της 16 χρόνια στην κατάψυξη για να... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

61χρονη κράταγε τα τελευταία 16 χρόνια το πτώμα της γιαγιάς της στον καταψύκτη, ώστε να μπορεί να παίρνει τα επιδόματα που λάμβανε η 97χρονη γυναίκα. Επίσης, ένας 26χρονος συνελήφθη στη Ρωσία για την δολοφονία της 24χρονης αρραβωνιαστικιάς του, αφού κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να μεταφέρει με καρότσι οικοδομής το πτώμα της στους δρόμους

Η 97χρονη πέθανε το Μάρτιο του 2004 στο Ardmore της Φιλαδέλφειας όμως κανείς δεν το γνωστοποίησε. Αντίθετα η εγγονή της την έβαλε σε έναν καταψύκτη, που μετέφερε σε σπίτι εκτός της πόλης που έμενε, καθώς, όπως είπε στην Αστυνομία, η οικογένεια χρειαζόταν τα χρήματα από τα επιδόματα που έπαιρνε η ηλικιωμένη.

Η Αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα τον Φεβρουάριο του 2019 μετά από καταγγελίες ότι μέσα σε ένα σπίτι στην πόλη Warrington υπήρχε ένα πτώμα σύμφωνα με το Fox. Η Glenora συνελήφθη χθες (28/5) και αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για σκύλευση σορού. Η δίκη της είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου.

Κτηνωδία: Άνδρας ασελγούσε σε πτώμα στη μέση του δρόμου

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί μόλις είδαν ότι ένας άνδρας ασελγούσε σε πτώμα στη μέση του δρόμου. Ενώ, ένα ζευγάρι συνελήφθη την ώρα που περπατούσε στο Forest of Dean στα σύνορα Αγγλίας – Ουαλίας, όταν αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε μια βαλίτσα που κουβαλούσαν πτώμα.

Συγκεκριμένα, ένα τηλεφώνημα στο 911 στο κέντρο της αστυνομίας της Τζόρτζια ανέφερε ότι ένας άνδρας έκανε σ3ξ στη μέση του δρόμου. Όμως αυτό που είδαν όταν κοίταξαν καλύτερα και αφού είπαν στον άνδρα να σταματήσει ότι κάνει γιατί παρανομεί στη μέση του δρόμου, τους έκανε να παγώσουν. Ο άνδρας έκανε σ3ξ με ένα πτώμα. Αμέσως τον συνέλαβαν και ειδοποίησαν για το τι είχε συμβεί. Όπως προέκυψε στην ανάκριση ο άνδρας με το όνομα Κένυ Ορμπίν Γουάιτχεντ, είχε βρει τη νεκρή γυναίκα σε ένα άσυλο για άστεγους.

Αυτός πήρε το πτώμα στον ώμο, το πήγε σπίτι του και στη συνέχεια όπως παραδέχτηκε ο ίδιος το έβαλε σε ένα αυτοκίνητο, πήγαν βόλτα και κάπου εκεί σε μια γωνιά του δρόμου, άρχισε να κάνει σ3ξ μαζί της.

Το Daybreak Day Resource Center είναι ένα κέντρο αστέγων που προσφέρει στέγη σε 100 ανθρώπους κάθε μέρα. Οι υπέυθυνοι του δεν κατάλαβαν πως πέθανε η γυναίκα εκεί. Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ποιος ενημέρωσε το δράστη για τον θάνατο. Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας η νεκροφιλία στη Τζότζια τιμωρείται μέχρι και 2 χρόνια φυλάκισης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share