Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ληστής έβαλε φωτιά σε υπάλληλο ξενοδοχείου - Σοκαριστικό βίντεο

Φρίκη

29 Μαΐου 2020 12:24
Ληστής έβαλε φωτιά σε υπάλληλο ξενοδοχείου - Σοκαριστικό βίντεο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στο Τέξας αναζητώντας έναν ληστή που έβαλε φωτιά σε υπάλληλο ξενοδοχείου στη διάρκεια απόπειρας ληστείας. Παράλληλα, ένα ανατριχιαστικό βίντεο φέρνει στο «φώς» της δημοσιότητας το «Έθνος», στο οποίο φαίνεται ο ληστής, ο οποίος την Πέμπτη (12/4) συνελήφθη στο Μαρούσι για 9 επιθέσεις σε φαρμακεία και άλλα καταστήματα.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο και απείλησε να αυτοπυρποληθεί αν ο υπάλληλος δεν του έδινε λεφτά. Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο στο Φορτ Γουόρθ την Κυριακή. Αμέσως μετά ο ύποπτος έριξε εύφλεκτο υγρό στο γκισέ και κρατώντας αναπτήρα συνεχίζει να πιέζει για χρήματα, Ο υπάλληλος παίρνει το τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία και τότε ο ύποπτος ανάβει φωτιά. Το σημείο τυλίγεται στις φλόγες.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν κάποιος να αναγνωρίσει τον ύποπτο από το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ώστε να φθάσουν στη σύλληψή του. Ο άνδρας διέφυγε με λευκό όχημα. Ο υπάλληλος υπέστη εγκαύματα αλλά αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Άγριο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν» στο κοσμηματοπωλείο και… τα έβαλε μαζί τους ο γείτονας

Ένα άγριο σκηνικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα στην περιοχή του Κορδελιού, με άγνωστους δράστες να «μπουκάρουν» σε κοσμηματοπωλείο και να κάνουν καβγά με το γείτονα.

Οι δράστες, συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας ένα φορτηγάκι ξήλωσαν τα στόρια του καταστήματος στις 5 τα ξημερώματα. Ένας γείτονας που έμενε πάνω από το κοσμηματοπωλείο βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε την σκηνή, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μεθυσμένο που έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα. Σε ένα άλλο περιστατικό στη συμπρωτεύουσα, ο ιδιοκτήτης καταστήματος είχε ορμήξει πάνω στους δράστες.

Έτσι, αποφάσισε να κατέβει κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές. Μάλιστα, αντί να φύγει για να μην βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί τους, αλλά ευτυχώς δεν του επιτέθηκαν. Ένας εξ αυτών, που όπως είπε ο γείτονας που κατέβηκε κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές μιλώντας στο Open TV, φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και τον απώθησε για να μπει στο αμάξι που τον περίμεναν οι δύο συνεργοί του και τράπηκαν σε φυγή έχοντας πάρει, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, κυρίως ρολόγια.

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share