Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bίντεο-σοκ: 3χρονο κοριτσάκι παίζει δίπλα στη νεκρή μητέρα του

Ανατριχιαστικό

29 Μαΐου 2020 11:41
Bίντεο-σοκ: 3χρονο κοριτσάκι παίζει δίπλα στη νεκρή μητέρα του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα βίντεο από σιδηροδρομικό σταθμό της Ινδίας, όπου διακρίνεται ένα 3χρονο κοριτσάκι να παίζει δίπλα στο νεκρό σώμα της μητέρας του, η οποία κατέρρευσε από εξάντληση, πείνα και δίψα, μετά από ένα ταξίδι σε ένα ασφυκτικά γεμάτο τρένο, προκαλεί σοκ. Ενώ, ανατριχίλα προκαλεί η στιγμή που μία 33χρονη απήγαγε ένα 5χρονο κοριτσάκι από παιδική χαρά που έμενε σε γειτονικό σπίτι σε ένα χωριό της Βρετανίας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η 35χρονη πέθανε στο σταθμό Muzaffarpur, στο βόρειο τμήμα του Μπιχάρ. Ήταν μία από τους εκατομμύρια εσωτερικούς μετανάστες στην Ινδία, η οποία επέστρεφε στο χωριό της μετά το lockdown που κήρυξε η κυβέρνηση. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αιτία του θανάτου της ήταν η πείνα, η δίψα και η εξάντληση μετά από ένα ταξίδι περίπου 1.800 χλμ. με το τρένο.

Στην Ινδία η κυβέρνηση έχει ναυλώσει τρένα, προκειμένου να επιστρέψουν όσοι έχασαν την δουλειά τους εξαιτίας του lockdown στα χωριά τους, αλλά σύμφωνα με τις καταγγελίες οι συνθήκες σε αυτά είναι απαράδεκτες. Συνολικά εννέα εσωτερικοί μετανάστες, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού 2 ετών, που ταξίδευαν στο ίδιο τρένο με την Khatoon, αναφέρθηκε ότι πέθαναν σε μόλις τρεις ημέρες.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ότι οι θάνατοι οφείλονταν στην εξάντληση, καθώς η θερμοκρασία μέσα στα τρένα ξεπερνά του 50 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν υπάρχει πρόσβαση σε τρόφιμα ή νερό. Η ινδική κυβέρνηση αρνείται αυτές τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονται σε προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις και ότι πρόκειται για άτομα που είχαν πάει σε μεγάλες πόλεις για θεραπεία και προσπαθούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

6χρονο κοριτσάκι πέφτει με το ποδήλατό του πάνω σε ζευγάρι - Αυτό που ακολουθεί θα σας σοκάρει... (Video)

Ένα 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από το ποδήλατό του επειδή ένα ζευγάρι που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του αρνήθηκε να αφήσει χώρο στο παιδί για να περάσει. Ενώ, μια συγκινητική στιγμή εξελίσσεται σε ένα άλλο βίντεο με ένα τυφλό κοριτσάκι να βλέπει για πρώτη φορά την μητέρα του.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail,το κοριτσάκι ακούγεται να φωνάζει «με συγχωρείτε» στον άνδρα και τη γυναίκα που περπατούν με το σκύλο τους σε πάρκο του Νότιγχαμσαϊρ της Βρετανίας, για να κάνουν στην άκρη και να περάσει. Αλλά κανείς από τους δύο δεν κουνιέται και το κορίτσι προσπαθεί να ισορροπήσει με το ποδήλατο ανάμεσά τους και τελικά πέφτει και χτυπάει τον άνδρα στο πόδι του.

Στη συνέχεια, το κοριτσάκι βάζει τα κλάματα ενώ ο άνδρας πετάει κάτω το ποδήλατό της και φεύγει. Αφού η μικρή έπεσε, ο πατέρας της ζήτησε εξηγήσεις στον άνδρα λέγοντάς του ότι το παιδί «φώναξε με συγχωρείτε αρκετές φορές» προκειμένου να κάνετε χώρο.

Η μητέρα της, που ανάρτησε το περιστατικό στα social media είπε ότι η κόρη της έχει φοβηθεί και ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας που περπατούσε με τον σκύλο του είπε «εντάξει και τι έγινε;» αφότου το κοριτσάκι έπεσε και έβαλε τα κλάματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share