Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε η 34χρονη: «Πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε;» (Video)

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της για τις έρευνες

29 Μαΐου 2020 10:12
Ξέσπασε η 34χρονη: «Πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε;» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ενώ οι πόνοι συνεχίζονται, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, με τις Αρχές να έχουν στην διάθεσή τους εικόνες από κλειστά κυκλώματα και σε κάποια από αυτά έχουν εντοπίσει γυναίκες που η φιγούρα τους ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή που έχει δώσει το θύμα!

Αναφερθείς στις συζητήσεις που έχει κάνει μαζί, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η 34χρονη ρωτά συνεχώς πότε θα πιάσουν αυτή που της επιτέθηκε.

«“Πότε θα πιάσουν αυτή που μου επιτέθηκε;” Αυτό που έλεγε εξ αρχής, αυτό και λέει και τώρα: Ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε» ανέφερε ο ίδιος. Έσπευσε, ωστόσο, να σημειώσει ότι σε τέτοια εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει το θύμα.

Τι είπε για τις έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την επίθεση με βιτριόλι

Ερωτηθείς για τις έρευνες της αστυνομίας και τις πληροφορίες ότι οι αρχές είναι κοντά στα ίχνη της μαυροφορεμένης γυναίκας, ο κ. Λύτρας απάντησε ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση.

«Δεν έχω ενημέρωση εάν είναι κοντά ή όχι η αστυνομία στον εντοπισμό της δράστριας» ανέφερε.
Πρόσθεσε, όμως, ότι οι καταθέσεις που έχουν λάβει οι αρχές, μπορεί να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αναφορικά με τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για κατάθεση ενός οδηγού ταξί που βρισκόταν στο σημείο, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει για κάποιο πρόσωπο που να έχει δώσει σημαντικά στοιχεία.

Ανατροπή βόμβα στην υπόθεση της 34χρονης - Αποκάλυψη από πρώην σύντροφο του θύματος

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τη μαυροφορεμένη που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ κοντά στο να δει καθαρά το πρόσωπο της μαυροφορεμένης, η οποία καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας την ώρα που έφτασε στον τόπο του εγκλήματος.

Την ίδια ώρα στο «μικροσκόπιο» είναι επτά πρόσωπα από το φιλικό και το συγγενικό περιβάλλον της 34χρονης, τα οποία όμως έχουν δηλώσει άλλοθι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η κατάθεση πρώην συντρόφου του θύματος έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε στους αστυνομικούς στοιχεία και λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή της 34χρονης με ιδιαίτερη σημασία για τις έρευνες.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν επίσης να εξετάζουν λεπτομερώς τα βίντεο που έχουν συλλέξει από την περιοχή της επίθεσης, ενώ επανεξετάζουν και τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων.

Μάλιστα, σήμερα ενδέχεται οι ειδικοί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ να καταφέρουν να ξεθολώσουν το πρόσωπο της δράστριας σε συγκεκριμένο βίντεο από κάμερα της περιοχής και να «φωτίσουν» τα φωτογραφικά καρέ, ελπίζοντας να αποκαλυφθεί ποια από τις επτά γυναίκες είναι το πρόσωπο στη θολή φιγούρα.

Πάντως, ένα ακόμα στοιχείο που θα συμβάλει στη λύση του μυστηρίου της άγριας επίθεσης είναι το «σάρωμα» του κινητού της 34χρονης, με τους αναλυτές της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας να ποντάρουν στο λάθος που έκανε η δράστις να κουβαλά ενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή της επίθεσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share