Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29/05)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

29 Μαΐου 2020 09:33
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29/05)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 29/05! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Ενώ, πανικός προκλήθηκε τα ξημερώματα όταν άγνωστοι πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στη Μεταμόρφωση.

«Αστάθεια στις καιρικές συνθήκες» - Προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη (Video)

Καιρός: Μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα υπάρχει έντονη αστάθεια στον καιρό με βροχές, καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ενώ αναμένεται να καλοκαιριάσει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, αστάθεια στις καιρικές συνθήκες θα παρουσιαστεί και για αύριο Σάββατο. Από τα 40άρια και τον καύσωνα πριν από λίγο καιρό, έχουμε οδηγηθεί πια σε Χριστουγεννιάτικες συνθήκες, όπως τις χαρακτήρισε ο Τάσος Αρνιακός, με τους Γιάννη Καλλιάνο και Χρήστο Ζερεφό να εξηγούν για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και μέχρι το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας κυρίως στα ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί και βαθμιαία νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share