Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στην Μεταμόρφωση (Video)

Συναγερμός

29 Μαΐου 2020 08:59
Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στην Μεταμόρφωση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πανικός προκλήθηκε όταν άγνωστοι πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στη Μεταμόρφωση.Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ΣΚΑΪ, οπλισμένοι άνδρες πυροβόλησαν κατά αστυνομικών κοντά σε πολυκατάστημα. Επίσης, ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στα Σαγέικα της Πάτρας, από το οποίο έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα σε πολυκατάστημα στη Μεταμόρφωση, όπου οι δράστες είχαν σκοπό να κλέψουν το ΑΤΜ. Οι δράστες, άγνωστοι πόσοι, παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος, μπήκαν στον προθάλαμο αλλά στην προσπάθειά τους να ξηλώσουν το ΑΤΜ, τους αντιλήφθηκαν οι σεκιούριτι και κάλεσαν την αστυνομία.

Την ώρα που οι δράστες, άπραγοι, επιχειρούσαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους, έφτανε στο σημείο περιπολικό της Τροχαίας. Για να μην τους καταδιώξουν οι αστυνομικοί και να μπορέσουν να φύγουν, οι δράστες δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ και να πυροβολήσουν κατά των αστυνομικών. Δεν τραυματίστηκε κανείς από το επεισόδιο, με τους δράστες να καταφέρνουν να εξαφανίζονται.

Πυροβολισμοί στη Γαλλία: Τέσσερις νεκροί

Αναστάτωση επικρατεί στη Γαλλία μετά από τους πυροβολισμούς, που έπεσαν σε εταιρεία, την ώρα που πραγματοποιούσαν επαγγελματική συνάντηση.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη στη Δυτική Γαλλία, όταν ένας 37χρονος άντρας άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια επαγγελματικής συνάντησης. Ακόμα μια επίθεση που έχει συγκλονίσει, μετά από αυτή σε ένα μαιευτήριο, όπου άνδρες άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας μωρά και μητέρες.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το κίνητρο του δράστη δεν είναι γνωστό, ωστόσο υπάρχει επαγγελματικός δεσμός ανάμεσα σε αυτόν και την εταιρεία στο Saint-Varent της Γαλλίας. Μετά τους πυροβολισμούς, τραυμάτισε με το όπλο το κεφάλι του, και λίγες ώρες μετά πέθανε.

«Τα γεγονότα συνέβησαν σήμερα στα γραφεία εταιρείας που διαχειρίζεται λατομεία στο Saint-Varent», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ένας υπάλληλος εισήλθε στα διοικητικά γραφεία της εταιρείας και μπήκε σε μια αίθουσα όπου βρισκόταν σε εξέλιξη μια επαγγελματική συνάντηση».

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν οπλισμένος με πιστόλι, μετά τους πυροβολισμούς «έστρεψε το όπλο στον εαυτό του», τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας και συνέχισε: «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι συνέβη στον χώρο εργασίας και υπάρχει επαγγελματικός δεσμός μεταξύ του ατόμου που πυροβόλησε και της εταιρείας. Ήταν σε υποχρεωτική άδεια και προφανώς είχε κηρυχθεί ακατάλληλος για να συνεχίσει να εργάζεται. Δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιο λόγο».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share