Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Πέθανε ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ

28 Μαΐου 2020 21:50
Πέθανε ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
Από Δανάη Πάλμου

Από τη ζωή έφυγε σήμερα ο Νίκος Ζουμπογιώργος, που διατέλεσε από το 1981 - 1990 αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενώ ήταν και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Ακόμα μια απώλεια μετράει η ΕΠΟ, αφού ένα μήνα πριν απεβίωσε ακόμα ένα μέλος της.Ο εκλιπών υπήρξε ιπτάμενος αξιωματικός της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Νίκου Ζουμπογιώργου, ο οποίος διατέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προεδρείου της, στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Με θλίψη αποχαιρετούμε το σύντροφο Νίκο Ζουμπογιώργο που «έφυγε» σήμερα από κοντά μας. Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ,...

Posted by Κίνημα Αλλαγής on Wednesday, May 27, 2020

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το ΚΙΝΑΛ: «Με θλίψη αποχαιρετούμε το σύντροφο Νίκο Ζουμπογιώργο που "έφυγε" σήμερα από κοντά μας. Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σεμνός, συνεπής και μαχητικός, αγωνιστής στην πρώτη γραμμή των δημοκρατικών και κοινωνικών αγώνων για δεκαετίες. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ - Πέθανε ιστορικό στέλεχος (photo)

Έφυγε από τη ζωή το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, Μαρία Μασσαρά – Δαφαλιά. Η Μαρία Μασσαρά υπήρξε ένα από τα δυναμικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα, από την ίδρυση του κόμματος το 1974. Είχε διατελέσει μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και υποψήφια βουλευτής Αχαίας. Ακόμη ένα σοκ στην πολιτική σκηνή μετά τον χαμό του 45χρονου Κώστα Παπαδημητρίου

Η κηδεία της έγινε στις 12 το μεσημέρι στην πόλη των Καλαβρύτων. Η εκλιπούσα είχε διατελέσει Νομαρχιακή Σύμβουλος Αχαΐας, επί θητείας του Δημήτρη Κατσικόπουλου και Πρόεδρος. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ογκολογικού Ξενώνα «Ελπίδα» στην Πάτρα. Στην επιμονή και στην υπομονή της οφείλεται η λειτουργία του.

undefined

Το 2018 έφυγε από τη ζωή η κόρη της Θεοδώρα μετά από μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένεια. Το 2016 είχε χάσει και το σύζυγό της Ευθύμιο Μασσαρά, γεωπόνο και πρώην Διευθυντής Εγγείων Βελτιώσεων Αχαΐας, σε ηλικία 91 ετών.

Βαρύ πένθος στη Νέα Δημοκρατία: Πέθανε πρώην βουλευτής!

Μεγάλο πλήγμα και θλίψη έφερε στο χώρο της πολιτικής η είδηση του θανάτου του πρώην βουλευτή Γιάννη Κατσαφάδου, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε το λόγο που θρηνεί και το ΠΑΣΟΚ.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην πολιτικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Το κόμμα μας εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Κατσαφάδου.

Ο Γιάννης Κατσαφάδος εκλέχτηκε βουλευτής Πειραιά και Νήσων στις εκλογές του 1974 και βουλευτής Α' Πειραιά στις εκλογές του 1977, ενώ ήταν από τους πρώτους ευρωβουλευτές του κόμματός μας. Ο Γιάννης Κατσαφάδος υπηρέτησε την πατρίδα και την παράταξη σε δύσκολα χρόνια. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share