Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: 3 βασικές ύποπτες - 93% του προσώπου της Ιωάννας με εγκαύματα

Σφίγγει ο κλοιός

28 Μαΐου 2020 20:00
Επίθεση με βιτριόλι: 3 βασικές ύποπτες - 93% του προσώπου της Ιωάννας με εγκαύματα

Μπορεί να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμα η ταυτότητα της "μαυροφορεμένης", που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, αλλά ο κλοιός στενεύει. Η αστυνομία έχει εστιάσει σε 3 ύποπτες χωρίς ισχυρό άλλοθι.

Την ίδια ώρα, η 34χρονη γυναίκα υπεβλήθη σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο. Τα εγκαύματα που έχει υποστεί είναι πολύ σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα της. Σύμφωνα με το Mega, μόλις το 7% του προσώπου της δεν έχει καεί, ενώ το 93% έχει υποστεί βλάβη. Παράλληλα, το 18% του προσώπου της φέρει σοβαρά εγκαύματα.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η επέμβαση πήγε καλά, και αναμένονται να γίνουν ακόμα περισσότερες. Οι γιατροί και οι ειδικοί ψυχολόγοι προσπαθούν να τη στηρίξουν στον αγώνα της, αν και η ίδια δεν έχει ζητήσει ακόμα να δει το πρόσωπό της.

Τι εξετάζει η αστυνομία;

Από καταθέσεις και στοιχεία που προκύπτουν από τις εντατικές έρευνες της ειδικής ομάδας των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ο κύκλος των υπόπτων «σφραγίζει» στις 3, με κομβική ημερομηνία το Σάββατο. Μάλιστα η κατάθεση του πρώην συντρόφου της, που θα διαβάσετε εδώ, μπορεί να είναι χρήσιμη.

Την ίδια ώρα, η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει σήμερα οι αστυνομικοί με την 34χρονη Ιωάννα στο ψυχρό δωμάτιο της Μονάδας Εγκαυμάτων ματαιώθηκε, λόγω αδυναμίας της κοπέλας.

Το Σάββατο είναι κομβική ημερομηνία καθώς τότε οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους δύο πράγματα. Από τη μία, τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις των επικοινωνιών όπου θα δουν πλέον ξεκάθαρα ποιο από τα 3 πρόσωπα βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και δεύτερον το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει να «καθαρίσουν» τη φιγούρα της γυναίκας που έχουν απομονώσει στα βίντεο για να δουν με ποια από τις υπόπτους ταιριάζει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share