Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στη Γαλλία: Τέσσερις νεκροί

Άνοιξε πυρ μέσα σε εταιρεία

28 Μαΐου 2020 17:22
Πυροβολισμοί στη Γαλλία: Τέσσερις νεκροί

Αναστάτωση επικρατεί στη Γαλλία μετά από τους πυροβολισμούς, που έπεσαν σε εταιρεία, την ώρα που πραγματοποιούσαν επαγγελματική συνάντηση.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη στη Δυτική Γαλλία, όταν ένας 37χρονος άντρας άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια επαγγελματικής συνάντησης. Ακόμα μια επίθεση που έχει συγκλονίσει, μετά από αυτή σε ένα μαιευτήριο, όπου άνδρες άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας μωρά και μητέρες.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το κίνητρο του δράστη δεν είναι γνωστό, ωστόσο υπάρχει επαγγελματικός δεσμός ανάμεσα σε αυτόν και την εταιρεία στο Saint-Varent της Γαλλίας. Μετά τους πυροβολισμούς, τραυμάτισε με το όπλο το κεφάλι του, και λίγες ώρες μετά πέθανε.

«Τα γεγονότα συνέβησαν σήμερα στα γραφεία εταιρείας που διαχειρίζεται λατομεία στο Saint-Varent», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ένας υπάλληλος εισήλθε στα διοικητικά γραφεία της εταιρείας και μπήκε σε μια αίθουσα όπου βρισκόταν σε εξέλιξη μια επαγγελματική συνάντηση».

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν οπλισμένος με πιστόλι, μετά τους πυροβολισμούς «έστρεψε το όπλο στον εαυτό του», τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας και συνέχισε: «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι συνέβη στον χώρο εργασίας και υπάρχει επαγγελματικός δεσμός μεταξύ του ατόμου που πυροβόλησε και της εταιρείας. Ήταν σε υποχρεωτική άδεια και προφανώς είχε κηρυχθεί ακατάλληλος για να συνεχίσει να εργάζεται. Δεν ξέρουμε ακριβώς για ποιο λόγο».

76χρονος πυροβόλησε με αντιαρματική ρουκέτα την 95χρονη πεθερά του - Η κατάληξη σοκάρει

Σοκ προκαλεί η είδηση, ότι ένας 76χρονος πυροβόλησε με αντιαρματική ρουκέτα την 95χρονη πεθερά του, με την κατάληξη να μας αφήνει με το στόμα ανοικτό.

Ο 76χρονος αρχικά επιστράτευσε για την επίθεση αντιαρματική ρουκέτα και στη συνέχεια θέλησε να δώσει τη χαριστική βολή με καλάσνικοφ στην 95χρονη πεθερά του, ενώ απίστευτη ήταν η υπόθεση πεθεράς με την νύφη της στην Κύπρο.

Το δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία έκρινε τον Μίροσλαβ Μίλιτς ένοχο για απόπειρα δολοφονίας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών.

Ο γαμπρός πήρε τα… όπλα έπειτα από άγριο καυγά με την πεθερά του, που θεωρούσε υπεύθυνη για τον αποτυχημένο γάμο του. Συνεπώς, αρχικά εκτόξευσε αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της πεθεράς και από την έκρηξη η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο επέζησε, ενώ ο σύζυγος και ο πατέρας της ο οποίος βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως με βάση το κατηγορητήριο, ο γαμπρός επιχείρησε να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, αλλά τελικά αστόχησε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share