Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αθήνα

Συμβαίνει τώρα!

28 Μαΐου 2020 15:09
Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ξαφνικά άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα με ισχυρή καταιγίδα να πλήττε την πρωτεύουσα!

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας βρίσκεται η Αθήνα από το μεσημέρι της Πέμπτης. Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σήμερα στην Αθήνα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, με τον καιρό να συνεχίζει να είναι άστατος σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, τις θερμές ώρες της ημέρας, σήμερα Πέμπτη, προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες.

Στα βόρεια προάστια ήδη έχει αρχίσει να βρέχει και αστραπές πλήττουν τον Αττικό ουρανό.

Από ισχυρή βροχή πλήττονται αυτή την ώρα το Μαρούσι, η Αγία Παρασκευή και η Παλλήνη, ενώ ψιχαλίζει στο Μαρούσι και τα Βριλήσσια.

Ο καιρός αναμένεται να διατηρήσει και σήμερα τη φθινοπωρινή του εικόνα με φαινόμενα να εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια προειδοποίηση για τον σημερινό καιρό στην Αθήνα.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η Πέμπτη 28/5 χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών - καταιγίδων), πιθανώς έντονων σε αρκετές περιοχές του νομού, αλλά και δεδομένης και της μεγάλης επιφανειακής απορροής και στο λεκανοπέδιο, τα οποία και αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας! Αντίθετα για την πόλη της Θεσ/νικης η πιθανότητα για κάτι το αξιόλογο την Πέμπτη είναι σχετικά μικρή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share