Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

«Μετά το διαζύγιο με ...» - Ανακοίνωση «βόμβα» για τον Γιώργο Τράγκα

Τι συνέβη;

28 Μαΐου 2020 14:35
«Μετά το διαζύγιο με ...» - Ανακοίνωση «βόμβα» για τον Γιώργο Τράγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανακοίνωση-«βόμβα» εκδόθηκε για τον Γιώργο Τράγκα, μετά το διαζύγιο του με τον «Παραπολιτικά FM» και τη μετακόμισή του σε έτερο ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, συγκεκριμένα, θα εκπέμπει από τη Δευτέρα (1/6) και κάθε μέρα στη διαδικτυακή συχνότητα της Ζούγκλας, όντας non stop από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Ανακοίνωση «βόμβα» για τον Γιώργο Τράγκα

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, «μετά το διαζύγιο με τα θεσμικά ΜΜΕ και κυρίως με τον πυρήνα εξουσίας του Μαξίμου, ο Γιώργος Τράγκας, πιστός στο ακροατήριό του, σήκωσε μπαϊράκι από τη Ζούγκλα. Πολιτική και παρασκήνιο, προσκήνιο και υπόγειες διαδρομές της εξουσίας και των πολιτικών, ο Γιώργος Τράγκας θα εξακολουθήσει να κάνει ελεύθερο ραδιόφωνο από εκείνα τα μέσα ενημέρωσης που σέβονται, εκτιμούν και υπηρετούν την πολύπλευρη, ελεύθερη και πολυδιάστατη ενημέρωση.

Από Δευτέρα 1η Ιουνίου ο Γιώργος Τράγκας θα εκπέμπει από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι και κάθε μέρα από τη διαδικτυακή συχνότητα της Ζούγκλας.

Καλή ακρόαση».

Ξαφνικό τέλος για τον Γιώργο Τράγκα

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Παραπολιτικά 90,1 γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τράγκα με ανακοίνωσή του.

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τράγκα έκανε γνωστό ο ραδιοφωνικός σταθμός Παραπολιτικά 90,1, με το διαζύγιο, όχι με την εντυπωσιακή σύζυγό του, αλλά με το ραδιόφωνο να ανακοινώνεται

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, υπήρξε κοινή συμφωνία και η συνεργασία θα ολοκληρωθεί στο τέλος Μαΐου.

Γιώργο Τράγκα: Ξαφνικό διαζύγιο

Η ανακοίνωση

"Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου.

Η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού".

Άγριος ξυλοδαρμός του Γιώργου Τράγκα: Η ερωτική σχέση που τον έβαλε σε μπελάδες

Ο Γιώργος Τράγκας σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες δημοσιογράφους ωστόσο οι νεότεροι δεν γνωρίζουν το περιστατικό το οποίο τον έκανε γνωστό!

Ο Γιώργος Τράγκας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από ένα περιστατικό που συνέβη το 1988, όταν ήταν ανταποκριτής του «Ελεύθερου Τύπου» στο Χέρφιλντ του Λονδίνου, όπου τότε νοσηλευόταν ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου.

Ξυλοδαρμός Γιώργος Τράγκας

Ο δημοσιογράφος στις ανταποκρίσεις του παρουσίαζε την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού ως πολύ χειρότερη σε σχέση με τα επίσημα ιατρικά ανακοινωθέντα του νοσοκομείου και τους ανταποκριτές των υπόλοιπων εφημερίδων.

Και σαν να μην έφτανε αυτό σχολίαζε δηκτικά την ερωτική σχέση του πρωθυπουργού με τη νεαρή αεροσυνοδό, Δήμητρα Λιάνη. Αυτό είναι ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί πολύ το περιβάλλον του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα ο ιδιαίτερος γραμματέας του Ανδρέα Παπανδρέου, Μιχάλης Ζιάγκας, αρχικά να ξυλοκοπήσει με γροθιές τον Τράγκα μέσα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να τον κυνηγήσει στους κήπους του νοσοκομείου χτυπώντας τον άσχημα με κλωτσιές και χαστούκια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share