Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Τρόμος στην Παιανία: Έκαναν «ντου» με αυτοκίνητο σε φαρμακευτική εταιρεία και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο

Τι συνέβη;

28 Μαΐου 2020 10:31
Τρόμος στην Παιανία: Έκαναν «ντου» με αυτοκίνητο σε φαρμακευτική εταιρεία και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Τον τρόμο έζησε η Παιανία τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/5) στη Λεωφόρο Λαυρίου, με αγνώστους να κάνουν «ντου» με αυτοκίνητο σε φαρμακευτική εταιρεία και να κλέβουν το χρηματοκιβώτιο, για να φύγουν μετά άμεσα.

Αφού έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου, μπήκαν στο κτίριο, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο και αφού το σήκωσαν, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν, ενώ πρόσφατα, σε ένα αδιανόητο περιστατικό, υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης «σήκωνε» και έκλεβε οχήματα.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Πανικός στα Σπάτα: Έκρηξη σε 4 ΑΤΜ και ληστεία δίπλα σε εμπορικό κέντρο!

Δυνατή έκρηξη αναστάτωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου το εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα καθώς άγνωστοι ανατίναξαν 4 ΑΤΜ που βρίσκονται σε κιόσκι σε εξωτερικό χώρο και, συγκεκριμένα, το εμπορικό κέντρο που βρίσκεται δίπλα. Δείτε και το τι έγινε πρόσφατα σε παρόμοιο περιστατικό στην Πεντέλη.

Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και από τα 4 ΑΤΜ και τράπηκαν σε φυγή, ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε διπλανά καταστήματα.

Σοκ στην Πάτρα! Έκρηξη σε ΑΤΜ, άδειασαν τις κασετίνες με τα χρήματα!

Τον τρόμο σκόρπισε, ακολουθώντας την νύχτα τρόμου στην Αθήνα, η σοκαριστική έκρηξη σε ΑΤΜ της Πάτρας, που βρισκόταν στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ της πόλης, τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/1), με τους δράστες να αδειάζουν τις κασετίνες με τα χρήματα μετά την καταστροφή του.

Στη συνέχεια, φυσικά, εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση, με την Αστυνομία άμεσα να δρα και να στήνει μπλόκα, πραγματοποιώντας ελέγχος σε οχήματα σε όλα τα σημεία, από τα οποία θα μπορούσαν να είχαν περάσει οι δράστες, οι οποίοι πάντως άφησαν και... μερικά «ψιλά».

ΑΤΜ έκρηξη Πάτρα

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες επέλεξαν την συγκεκριμένη ημερομηνία για να χτυπήσουν το ΑΤΜ διότι γνώριζαν ότι σήμερα είναι ημέρα καταβολής συντάξεων και κατά συνέπεια το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης θα είχε αρκετά χρήματα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των συνταξιούχων.

Εκτιμάται επίσης πως επέλεξαν το συγκεκριμένο ΑΤΜ, διότι από αυτή την περιοχή ήταν εύκολη η διαφυγή τους προς διάφορες κατευθύνσεις υπολογίζοντας ότι μετά την ανατίναξη θα έπρεπε να κινηθούν με ταχύτητα αποφεύγοντας τους αστυνομικούς ελέγχους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share