Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Πέθανε ο Γεράσιμος Φλαμιάτος

Θρήνος...

28 Μαΐου 2020 08:37
Πέθανε ο Γεράσιμος Φλαμιάτος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένας σπουδαίος επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή, με τον Γεράσιμο Φλαμιάτο, γνωστό για τη δράση του στον χώρο του αυτοκινήτου, να πεθαίνει σε ηλικία 70 ετών.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, συνεργαζόμενος με την Toyota, με την απώλεια του να προκαλεί θλίψη στην οικογένειά του και την εταιρεία, ενώ προ ημερών απεβίωσε και η Καίτη Κυριακοπούλου.

Πέθανε ο Γεράσιμος Φλαμιάτος

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 13:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Πέθανε ο επιχειρηματίας Λάκης Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας και τέως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Λάκης Παπαδόπουλος. Επίσης, ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χώρο της μουσικής η τραγική είδηση του θανάτου διάσημου τραγουδιστή.

Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός και Εισαγωγικός σύλλογος της Πάτρας αναφέρει:

Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους και την Εμπορική οικογένεια της πόλης μας για την απώλεια του συναδέλφου και πρώην Προέδρου μας Απόστολου Παπαδόπουλου. Ο Απόστολος Παπαδόπουλος υπηρέτησε με ζήλο, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια μέσα από τον Σύλλογο μας τον εμπορικό κόσμο και την πόλη μας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου την περίοδο 1996 – 1997. Αποτελεί για όλους μας λαμπρό παράδειγμα επιχειρηματία, συνδικαλιστή, οικογενειάρχη.

Ευτύχισε να δει εγγόνια και τα παιδιά του Τρύφωνα και Αμαλία άξια και χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα το Σάββατο 23/5 στις 11:00 πμ.

Πέθανε ο επιχειρηματίας Μάκης Γαλατάς

Θρήνος επικρατεί στη Φθιώτιδα καθώς σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο Λαμιώτης επιχειρηματίας Μάκης Γαλατάς που κατοικούσε εδώ και χρόνια στην περιοχή της Τραγάνας Λοκρίδας και βίωνε τον προσωπικό του Γολγοθά λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Βαρύ πένθος επικρατεί και στον ελληνικό αθλητισμό μετά τον χαμό του Ηλία Δαμάσκου, σε ηλικία 67 ετών.

Δραστηριοποιούνταν με την εμπορία και την εκκόκκιση βαμβακιού και άλλων αγροτικών προϊόντων. Την δεκαετία του 1990 είχε έντονη κομματική δραστηριότητα στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας. Μάλιστα την ίδια περίοδο είχε ορισθεί πρόεδρος του ΔΣ της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share