Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Ομόνοια: Έκλεψαν το όπλο αστυνομικού

Απίστευτο!

28 Μαΐου 2020 08:07
Θρίλερ στην Ομόνοια: Έκλεψαν το όπλο αστυνομικού

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την πληροφορία ότι έκλεψαν όπλο αστυνομικού στην Ομόνοια το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ η κλοπή έγινε στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου, περιοχή στην οποία η εγκληματικότητα βαράει κόκκινο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο αστυνομικός βρισκόταν στη θέση του οδηγού, όταν τον πλησίασε ομάδα ατόμων και του έπιασε την κουβέντα.

Την ίδια ώρα δύο από τα άτομα, αναφέρουν οι πληροφορίες, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο αστυνομικός είχε αλλού την προσοχή του και από τη θέση του συνοδηγού άρπαξαν το τσαντάκι του μέσα στο οποίο είχε το υπηρεσιακό του όπλο.

Έπιασαν τον ληστή με τη σύριγγα! Αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος!

Τον ληστή με τη σύριγγα έπιασε η Αστυνομία στην Ομόνοια, πραγματοποιώντας τη σύλληψή του μετά από μια ακόμη κλοπή που έκανε σε μίνι μάρκετ, αφού πρώτα είχε κάνει σοβαρό λάθος.

Ο δράστης ηλικίας 29 ετών με καταγωγή από την Γεωργία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., όταν έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματος, τον απείλησε με μια σύριγγα, όπως συνήθιζε να κάνει σε ανάλογες περιπτώσεις, χωρίς να προχωρά σε εγκλήματα, όπως έγινε στην Φθιώτιδα.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τη στιγμή που επιχειρούσε να απομακρυνθεί.

Όπως προέκυψε, ο 29χρονος εισέρχονταν σε καταστήματα σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής και αφαιρούσε προϊόντα τα οποία είχε μέσα στο μπουφάν του ή σε σακούλες που κουβαλούσε.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 18 ληστείες και 51 κλοπές από σούπερ μάρκετ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share