Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Κατέθεσε ο οδηγός που μετέφερε τη δράστιδα - " Την άφησα 7 με 10 λεπτά και..."

Που επικεντρώνονται οι αρχές;

27 Μαΐου 2020 22:56
Επίθεση με βιτριόλι: Κατέθεσε ο οδηγός που μετέφερε τη δράστιδα -

Μεταμφιεσμένη έφτασε η δράστιδα στον τόπο του εγκλήματος, όπου έγινε η επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα, φορώντας ρούχα μη ταιριαστά στην εποχή, δηλαδή σκούφο και μαύρα ρούχα.

Η αστυνομία προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το βίντεο στο οποίο καταγράφεται η εικόνα της Νο1 ύποπτης να εισέρχεται στο κτίριο εργασίας της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό. Ακόμα ένα άτομο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ύποπτη, και η περιγραφή που έδωσε ταιριάζει με την γυναίκα στο βίντεο.

Ο οδηγός που την παρέλαβε κατέθεσε:"Κατέβηκε στην Θησέως, την άφησε 7 με 10 λεπτά και την παρέλαβα. Στην συνέχεια έμαθα για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα". Στο σημείο, που την άφησε μετά την επίθεση, επικεντρώνεται τώρα η αστυνομία, ρωτώντας πόρτα πόρτα για πληροφορίες και ερευνώντας κάμερες με οπτικό υλικό, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα υπολογίζεται ότι οι αρχές θα έχουν βρει την ταυτότητά της.

Επίθεση με βιτριόλι: Αλλαγή στο προφίλ της "μαυροφορεμένης" - Φαίνεται να είναι...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, μετά από τον ενδελεχή έλεγχο των όσων κατέγραψαν οι γύρω κάμερες. Η δράστιδα φαίνεται να σκιαγραφείται διαφορετικά και ίσως να μην είναι έτσι όπως φανταζόμασταν έως τώρα.

Συγκεκριμένα οι αρχές λένε ότι φαίνεται να είναι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης. Στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα» για το ποια μπορεί να είναι η "μαυροφορεμένη", ενώ και ο δικηγόρος της 34χρονης δίνει νέες πληροφορίες.

«Φαίνεται από όλες τις κάμερες, τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. να προσδιορίζεται η μορφή, η κίνηση και η φυσιογνωμία. Δεν υπάρχει ακόμα αναγνώρισή της και συνεχίζονται οι προσπάθειες να καταθέσει η 34χρονη με πιο σαφή στοιχεία. Οι μαρτυρίες και οι καταγραφές που υπάρχουν δείχνουν μια εικόνα διαφορετική από αυτήν που γνωρίζαμε αρχικά. Η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι περιγράφεται σαν νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης», σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Οι αστυνομικοί καταλήγουν στη συγκεκριμένη γυναίκα από μία σειρά πληροφοριών και μαρτυριών. Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους. Η 34χρονη δεν έχει μιλήσει παρά μόνο για κάτι που το έχει πει ασαφώς με το επαγγελματικό της περιβάλλον. Κάποιες από αυτές τις δύο γυναίκες είχαν ακλόνητο άλλοθι. Υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται εκτός επαγγελματικού χώρου, πάλι εμφανίζονται άλλοθι, αλλά με το προφίλ και με φωτογραφίες και μαρτυρίες, φαίνεται να προσομοιάζει η δράστις με υπόπτους εκτός του επαγγελματικού χώρου της 34χρονης», πρόσθεσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share